24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Maladewa Warta Industri Rapat rapat News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Travel Trade Maldives nyimpulake pameran plancongan taunan paling gedhe

IMG_5154
IMG_5154
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pameran perdagangan plancongan paling gedhe saben taun ing Maladewa, Travel Trade Maldives (TTM) resmi pungkasan taun kaping loro ing tanggal 5 Mei. Pameran Dagang Travel kaping pindho (TTM 2018) sing dianakake tanggal 30 April nganti 05 Mei diwiwiti kanthi dhukungan saka para profesional industri.

Sepanjang suwene enem dina, TTM taun iki nampilake komponen anyar ing pameran dagang, Expo Pemasok Maladewa pertama sing ditargetake kanthi ketat tumrap personel resor saka departemen kayata pengadaan, keuangan, akun, F & B lan teknik. Kanthi 23 pemasok sing dipamerake sajrone Pameran Ekspo pertama, rantai pasokan lokal lan internasional utama melu, uga personel operasional saka macem-macem perusahaan pariwisata, kalebu resort lan wisma.

Pemasok lokal kalebu Maldives Transport & Contracting Company (MTCC); Maledives Ooredoo; Laniakea Tech; Linkerve; Maladewa Pasokan Bahan Bakar (FSM); M7 Organisasi Perdagangan Cetak lan Negara (STO). Saliyane iki, Alia Investments; Grup Asia; Asters; Astrabon; Investasi Kutha; Copier Plus; EVO; Perusahaan Banyu Aerated Pria (MAWC); Maladewa Scarlet; Gir Laut; Perusahaan Hawks lan VAM & Perusahaan lan internasional kayata Onestop lan Rateria Fabric uga dipamerake ing Supplier Expo.s

Kajaba iku, yen dibandhingake karo TTM pertama sing dianakake taun kepungkur, suwene telung dina, TTM 2018 wis luwih sukses amarga dadi tuan rumah luwih saka 400 profesional industri kanthi resort lan hotel utama sing dipamerake. Luwih saka 4000 rapat dianakake ing aula rapat TTM (Dhoshimeyna Maalam, Dharubaaruge), ing endi kontrak bisnis dirembug ing antarane para peserta pameran lan agen perjalanan / operator tur. Rapat sing wis dijadwalake TTM 2018 sing dianakake wiwit tanggal 1 Mei kaping 3 dadi komponen sing sukses banget kanggo kabeh peserta pameran lan agen tur / operator tur saka saindenging jagad sing melu pameran telung dina iki.

 

TTM yakuwi kanggo nggampangake industri pariwisata Maldives kanggo nggayuh target pokok 2 yuta turis kanthi kuitansi luwih saka USD 3.5 milyar ing pungkasan taun 2020. Kajaba iku, dipercaya kontrak bisnis sing dinegosiasikake antarane pameran lan agensi perjalanan bakal mbantu cacahe turis ing taun-taun mbesuk.

Travel Trade Maldives ngumumake dadi tuan rumah edisi kaping 3 TTM wiwit tanggal 20 April 2019 nganti 22 April 2019. Salajengipun, Penyelenggara Maldives Getaways bakal bermitra karo Otoritas Srilankan kanggo dadi tuan rumah Travel Travel Srilanka sing kaping pisanan wiwit tanggal 24 April 2019 nganti 26 April 2019 ing ibukutha- Colombo.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.