24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Komoro News Seychelles Breaking News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News

Airlines Turki: Istanbul - Seychelles- Komoro

0a1a1a1
0a1a1a1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sawise Mauritius lan Madagaskar kanthi penerbangan kabeh-kargo, Turkish Airlines mbukak Moroni ing Komoro wiwit 18 Juni. Perusahaan Turki pikantuk wewenang sing dibutuhake saka Penerbangan Sipil Comoros kanggo ngluncurake telung penerbangan mingguan kanthi Airbus A330 nganti wulan September.

Turkish Airlines ngumumake penerbangan saka Paris, nanging kanggo mlebu ing Moroni ing Comoros, penerbangan kasebut bakal liwat Istanbul ing Turki lan Mahe ing Seychelles. Wiwit wulan September, Perusahaan Turki ora bakal mlebu maneh ing Komoro, nanging bakal dadi fasilitator link saka Nairobi lan Dar-Es-Salam.

Komoro wis suwe diisolasi saka saindenging jagad, nanging saiki wis diladeni dening wolung perusahaan udara: - Air Austral, Ewa, Air Madagascar, Air Tanzania, Ethiopian Airlines, Fly SAX, Kenya Airways, Precision Air lan Int 'Iles Udara adhedhasar saka Anjouan. South Africa Airways uga ngumumake intine kanggo ngluncurake operasi menyang Komoro, nanging iki durung diwiwiti. Silence Radio liwat Corail Air Erick Lazarus, mantan Presiden lan Pendiri Air Bourbon sing pengin ngluncurake Inter Island lan Layanan Regional saka Moroni ing Comoros karo Bombardier CRJ100 nanging dheweke diarani ngenteni sambungan jarak jauh saka Marseille Prancis 25 Juni karo Boeing 767 200ER.

Loro proyek liyane saiki lagi ing tahap perencanaan pungkasan. Nzuanair duweke sawetara kepribadian bisnis saka Anjouan, lan Vigor kalebu Grup Hotel saka Tanzania sing tuku Hotel Cristal Itsandra. Dheweke uga ngrencanakake mbukak rong hotel liyane ing Moroni lan Pusat Komersial. Dheweke uga ngarep-arep bisa mlebu ing jagad Penerbangan. Ing bagean kasebut, AB Aviation ngarep-arep bisa miwiti link maneh karo Mayotte.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.