24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kuba News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

United Airlines nambah layanan antara Houston lan Havana saben dina

0a1a-42
0a1a-42
ditulis dening Kepala Editor Tugas

United Airlines dina iki ngumumake nambah layanan antarane Bandara Internasional Bush Bush George lan Bandara Internasional José Martí saka Havana wiwit tanggal 20 Juli. Miturut persetujuan pemerintah, United bakal mbukak layanan saben dina anyar kanthi pesawat utama Boeing 737-800 utawa pesawat regional Embraer E175 sing dioperasikake dening Mesa Airlines minangka United Express. Tiket saiki wis bisa dituku.

"Ekspansi menyang Havana iki bakal menehi mupangat umum sing signifikan kanggo kutha, wilayah lan negara kita. Minangka kutha global sing beda-beda - sing akeh wong nganggo basa Spanyol - kita gumantung banget karo lelungan internasional kanggo sukses ekonomi, "ujare Walikota Houston, Sylvester Turner. “Akses ing saindenging jagad liwat udara liwat udara mbantu ngasilake kesehatan finansial menyang Houston sawise Hurricane Harvey. Kajaba Havana kanggo pilihan lelungan wong-wong Houstonia uga bakal mbantu kita nggawe kreteg budaya karo negara tangga teparo ing teluk kasebut. ”

"Layanan saben dina anyar United menyang Kuba bakal menehi luwih akeh kesempatan kanggo nyambungake pelanggan sing lelungan saka Houston lan Amerika tengah lan kulon langsung menyang Havana," ujare Patrick Quayle, wakil presiden Jaringan Internasional. "Houston minangka gerbang United menyang Amerika Latin lan lokasine sing trep nawakake akses gampang para pelanggan supaya bisa nyambung menyang 44 tujuan ing jaringan domestik sing jembar."

Produk lan layanan onboard

United bakal ngoperasikake layanan antarane Houston lan Havana kanthi pesawat utama Boeing 737-800 utawa pesawat regional Embraer E175. Pesawat Boeing 737-800 nawakake 16 kursi ing United First lan 150 kursi ing United Economy, kalebu 54 kursi tambahan Ekonomi Plus kelas loro. Mesa Airlines bakal mbukak pesawat jet regional dadi United Express. Jet regional Embraer E175 loro kabin nawakake 12 kursi ing United First lan 64 kursi ing United Economy, kalebu 16 kursi Ekonomi Plus tingkat tambahan. United Economy nawakake panganan gratis, minuman ringan, jus, teh, kopi lan hiburan inflight.

E175 uga nawakake ruang pribadi kanggo para pelanggan, kanthi kursi lan lorong sing luwih amba tinimbang pesawat regional liyane; stopkontak ing saben kursi First United; Wi-Fi Bersatu; akses gratis menyang perpustakaan film lan acara TV manawa para pelanggan bisa nonton ing piranti pribadine lan tong sampah ing ndhuwur sing bisa nampung tas nggawa ukuran standar.

Bersatu ing Kuba

Saka Houston, United nyedhiyakake siji-sijine layanan menyang Havana saka kabeh Amerika Serikat tengah lan kulon. Ing 2017, United Airlines mbukak kantor tiket kutha pertama ing Havana, saéngga United nyedhiyakake Kuba lan pelanggan internasional liyane kesempatan kanggo tuku lelungan ing United Airlines. United uga nyedhiyakake layanan nonstop saben dina antarane New York / Newark lan Havana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov