Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Korea Lor Breaking News Korea Selatan Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Jalan raya lalu lintas udara: Pyongyang ngusulake rute udara anyar liwat Korea Utara lan Korea Selatan

Pilih basa sampeyan
0a1a-45
0a1a-45
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Korea Selatan dina Selasa ujar manawa Korea Utara wis ngusulake rute udara anyar liwat rong negara kasebut.

Korea Utara ngusulake mbukak rute udara internasional menyang negara katelu, dudu rute penerbangan langsung antara Pyongyang lan Incheon, ujare juru bicara kementerian luar negeri Korea Selatan Noh Kyu-duk.

Yen ditetepake, rute anyar kasebut bakal dadi dalan lalu lintas udara kanggo penerbangan apa wae sing liwat wilayah udara negara loro kasebut, ujare pejabat pamrentah Korea Selatan.

Direktur agensi penerbangan PBB bakal ngunjungi Korea Utara minggu iki kanggo ngrembug panjaluk sadurunge Pyongyang kanggo mbukak rute udara anyar menyang Korea Selatan, ujare organisasi kasebut dina Jumuah.

Pemimpin loro negara tetangga kasebut nganakake rapat terobosan wulan pungkasan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov