24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Argentina Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Investments News Warta Breaking Qatar Olahraga Pariwisata transportasi

Qatar Airways ngumumake kemitraan karo raksasa olahraga bal-balan Boca Juniors

0a1a1a1a
0a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways terus nguatake kemitraan olahraga ing saindenging jagad kanthi ngumumake yen wiwit musim mbesuk (2018/19) bakal dadi Sponsor Jersey Resmi klub bal-balan Argentina sing misuwur ing donya yaiku Boca Juniors ing musim 2022/23.

Kemitraan anyar iki luwih ngiyatake portofolio kemitraan global Qatar Airways lan bakal ndeleng logo maskapai kasebut kanthi bangga ditampilake ing klambi klub kasebut, saengga merek Qatar Airways bisa dideleng dening pirang-pirang penggemar bal-balan ing saindenging jagad, nalika menangake kapercayan maskapai kasebut minangka olahraga srana nggawa wong liya.

Qatar Airways wis suwe ngrayakake hubungan sing kuat karo bawana Amerika Selatan, sing saben dina mabur menyang São Paulo lan ibukutha Argentina, Buenos Aires, wiwit 2010. Grup Qatar Airways luwih ngiyatake hubungan kasebut ing Desember 2016 liwat investasi strategis kanthi entuk 10 saben sen saka American Airlines LATAM Airlines Kidul.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Akbar Al Baker, ujar: "Qatar Airways seneng bisa kerja bareng Klub Sepak Bola Boca Juniors sing misuwur ing saindenging jagad nalika ningkatake portofolio sponsor olahraga karo tim paling apik ing saindenging jagad. Kita seneng bisa nggedhekake maneh ing Amerika Selatan kanthi merek sing diwakili ing klambi klambi kasebut, lan ngarep-arep ndhukung Boca Juniors ing musim mbesuk. ”

Presiden Boca Juniors, Pak Daniel Angelici, ujar: "Kita bangga banget lan matur nuwun amarga salah sawijining maskapai paling bergengsi ing donya milih Boca Juniors minangka bagian saka strategi ekspansi regional ing Amerika Selatan. Kita yakin manawa kesepakatan iki bakal migunani banget kanggo kaloro institusi kanggo nggayuh tujuan lan target. "

Qatar Airways wis misuwur dadi juara olahraga minangka sarana penghubung komunitas ing saindenging jagad. Qatar dhewe ngrayakake Hari Olahraga Nasional sing khusus saben taun, lan maskapai kasebut wis kerja sama karo raksasa klub bal-balan liyane kayata tim bal-balan Jerman utama FC Bayern Munich AG, sing dadi Mitra Platinum, lan kaya sing diumumake ing wulan April, minangka Mitra Global Utama AS Roma, kanthi logo maskapai ditampilake ing kaos tim.

Qatar Airways uga Mitra Maskapai resmi FIFA, sing kalebu FIFA World Cup Rusia ™ ™, FIFA World World Cup ™, FIFA World World Cup ™ lan FIFA World Cup FIFA 2018, uga dalan listrik Formula E. seri balap.

Qatar Airways kanthi mabur mabur nganggo salah sawijining armada paling enom ing langit, sing nampilake pesawat paling maju ing teknologi lan ramah lingkungan. Maskapai iki ngoperasikake armada luwih saka 200 pesawat modern menyang jaringan luwih saka 150 tujuan bisnis lan hiburan utama ing saindenging Eropa, Timur Tengah, Afrika, Asia Pasifik, Amerika Utara lan Amerika Selatan.

Uga dipilih Skytrax 'Airline of the Year' ing 2017 dening para turis saka saindenging jagad, maskapai bendera nasional Qatar uga menang rakit penghargaan utama liyane ing upacara taun kepungkur, kalebu 'Maskapai Terbaik ing Timur Tengah,' 'World's Kelas Bisnis Paling Apik 'lan' Lounge Kelas Pertama Terbaik Dunia. '

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov