Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Denmark Breaking News India Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Air India nambah frekuensi Delhi-Kopenhagen dadi patang dina seminggu

0a1a1-4
0a1a1-4
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Didhukung karo tingkat pendhudhukan penerbangan Delhi-Copenhagen, Air India ngumumake bakal nambah frekuensi rute iki patang dina seminggu, sanajan bakal ngrancang layanan anyar saka Mumbai menyang Jerman.

Maskapai kasebut menyang Twitter kanggo ngumumake nambah frekuensi penerbangan Delhi lan Copenhagen tri-mingguan, diluncurake ing wulan September taun kepungkur dadi patang dina seminggu wiwit tanggal 11 Mei.

"Seneng ngumumake Air India kanggo nambah frekuensi ing sektor Kopenhagen Delhi kaping papat kaping seminggu efektif tanggal 11 Mei 2018," tweet kasebut.

Lalu lintas udhara antarane India lan Denmark wis tuwuh luwih saka 10 persen lan jumlah visa sing diterbitake mundhak udakara 20 persen sajrone pirang-pirang taun kepungkur.

Sumber ujar manawa frekuensi layanan saka Delhi menyang ibukutha Austria Wina bakal diumumake mengko.

Operator nasional sing ora duwe investasi uga nyoba miwiti layanan anyar saka Mumbai menyang sawetara kutha Eropa, sing rinciane bakal dirampungake.

Antarane kutha Eropa, Air India mabur langsung menyang tujuan kalebu Stockholm, Madrid, Wina, Paris, Frankfurt, London, Roma, Birmingham lan Milan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov