24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Warta Breaking Taiwan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Biro Pariwisata Taiwan kanggo promosi Penghu kanthi inisiatif 'Year of Bay Tourism'

0a1a1-5
0a1a1-5
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing sawijining konferensi pers dina iki, Biro Pariwisata Taiwan lan Pamrentah County Penghu ngumumake rencana kanggo ningkatake kepulauan Penghu Taiwan minangka bagean saka inisiatif 'Pariwisata Bay' biro pariwisata kanggo taun 2018. Inisiatif iki dadi bagean saka "Pariwisata Pariwisata Taiwan" Program Pengembangan Pariwisata Berkelanjutan 2020-Taiwanese "sing wis dikembangake kanggo nanggepi tren global pariwisata berkelanjutan.

Tujuan program 'Pariwisata Bay Bay' yaiku nyorot aset pariwisata laut Taiwan kanthi nyengkuyung para turis njelajah 10 pulau utama negara kasebut, ngembangake eko-wisata pulau, lan nyebar apresiasi lan kesadaran kanggo nglindhungi ekologi kelautan ing antarane warga lan turis. Saka 10 pulau kasebut, telu ana ing Penghu: Qimei, Yuweng lan Jibe.

Liwat inisiatif iki, Biro Pariwisata Taiwan lan Pamrentah County Penghu ngarep-arep bisa nambah pembangunan sumber daya pariwisata berkelanjutan, tuwuh lan mateng pasar pariwisata teluk, nyebarake kesadaran babagan kegiatan ekologi sing resik ing teluk Penghu, ningkatake pariwisata regional menyang Taiwan kidul lan gawe anyar rencana pembangunan pariwisata nasional.

Miturut Direktur Jenderal Pariwisata Taiwan, Joe Y. Chou, pemasaran umum 'Year of Bay Tourism' 2018 bakal ngetutake telung tema utama: 'Sorotan Acara Musim', 'Pengalaman Wisata GO Wonderful' lan 'Promosi Berkelanjutan'. Upaya bakal fokus kanggo nggawe inventaris sumber daya wisata, nggabungake industri lokal, ngemas produk pariwisata, ngembangake produk periferal, pemasaran njero negeri lan jaban rangkah, lan ngembangake pasar sumber kanggo ngrangsang pangembangan industri pariwisata kanthi sakabehe. Kampanye kasebut nggabungake sumber-sumber macem-macem administrasi Kawasan Skenario Nasional lan pamrentah lokal kanggo ningkatake lingkungan pariwisata ing teluk, ningkatake kualitas fasilitas lan layanan, memperkaya citra pariwisata teluk, lan ningkatake ekonomi lokal.

Minangka inti saka 'Year of Bay Pariwisata' minangka acara utama sing dianakake ing Penghu wulan September lan Oktober - Kongres World of the Most Beautiful Bay in the World (MBBW) ing taun 2018. Didhisiki ing taun 1997, MBBW minangka Klub adhedhasar Prancis sing didhukung dening UNESCO sing terus berkembang nganti nutupi teluk ing 25 negara, kalebu Ha Long Bay ing Vietnam, Teluk Yeosu ing Korea Selatan lan Bodrum ing Turki. Minangka bagean saka Kongres Dunia 2018, Penghu bakal dadi tuan rumah ing pirang-pirang konferensi lan forum uga karnaval suwene wulan kanggo nyambut perwakilan saka 38 wilayah teluk, 40 kutha lan 30,000 turis tambahan sing diantisipasi.

Penghu duwe lanskap ekologis sing sugih, budaya laut sing unik lan pemandangan alam khusus sing dijaga administrasi lokal kanthi tliti. Kanggo nyuda sampah laut kanthi aktif, Pamrentah County Penghu fokus kanggo njaga pantai sing bersih, segara bersih, pengurangan sumber, lan pendhidhikan lingkungan supaya selaras karo tema utama konferensi teluk tahunan: "ekologi laut lan lingkungan, pangembangan ekonomi lokal lan pariwisata berkelanjutan ". Ing papat area fokus, pamrentah lagi nindakake kegiatan reresik pantai lan kerja nglindhungi lingkungan, ngindhari panggunaan produk plastik sing bisa digunakake lan nyegah tuku utawa panggunaan plastik. Pendhudhuk lan turis lokal disaranake nyuda panggunaan produk partikel lan produk sing wis dikemas lan mbuwang sampah kanthi bener.

Biro Pariwisata Taiwan lan Pamrentah County Penghu ngarep-arep nyambut Kongres Dunia Teluk Paling Cantik ing Dunia, ningkatake visibilitas Penghu ing skala internasional lan mromosikake aset pariwisata kelautan Taiwan menyang jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov