24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cote d'Ivoire Breaking News Warta Breaking Ethiopia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Ethiopian Airlines lan Air Côte d'Ivoire kanggo codeshare ing rute antarane Afrika Kulon lan Amerika Serikat

0a1-41
0a1-41
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ethiopian Airlines, Grup Penerbangan paling gedhe ing Afrika lan SKYTRAX sing duwe sertifikasi Four Star Global Airline lan Air Côte d'Ivoire, perusahaan pembawa bendera nasional Côte d'Ivoire, wis nggawe perjanjian codeshare wiwit Mei, 2018.

Ing kemitraan codeshare anyar, penumpang sing asale saka negara-negara Afrika Kulon, utamane saka Lagos, Bamako, Cotonou, Accra lan Lomé bakal numpak penerbangan Air Côte d'Ivoire lan nikmati sambungan cepet lan lancar menyang layanan langsung Newark ing Ethiopian menyang Newark liwat Abidjan .

Tewolde GebreMariam, CEO Group Ethiopian Airlines, ujar: "Kita seneng banget bisa bermitra karo Air Côte d'Ivoire kanthi tujuan nyambungake penumpang saka Afrika Kulon menyang penerbangan anyar menyang Newark liwat Abidjan. Aku pengin matur nuwun marang Pamrentah Côte d'Ivoire lan Menteri Perhubungan khusus uga Air Côte d'Ivoire amarga bisa nggawe kemitraan iki. Penerbangan Abidjan anyar ing Ethiopia menyang Newark bakal dioperasikake kanggo layanan Newark sing ana liwat Lomé, sing lagi dimanfaatake bareng mitra strategis, ASKY Airlines. Kemitraan kasebut ing antarane maskapai Afrika sing adhine penting banget kanggo negara-negara Afrika kanggo ngisi vakum konektivitas ing bawana lan supaya operator Afrika bisa entuk pangsa pasar ing pasar asale. ”

René Decurey, CEO Air Côte d'Ivoire ujar: "Sawetara wulan kepungkur, bandara Abidjan disertifikasi kanggo nindakake hubungan langsung karo Amerika Serikat. Saiki wayahe ngluncurake penerbangan langsung tesis lan Air Côte d'Ivoire seneng banget nindakake operasi kasebut kanthi codeshare karo Ethiopian Airlines. Kesepakatan iki bakal ngidini Air Côte d'Ivoire bisa adol penerbangan uga. Mula kita bakal bisa nawakake penumpang ing jaringan, penerbangan menyang AS liwat Abidjan kanthi tiket Air Côte d'Ivoire tunggal. Kita yakin manawa kemitraan iki minangka wiwitan kolaborasi dawa sing bakal nguntungake rong penumpang Airlines lan Afrika sing biyen liwat Eropa kanggo lelungan menyang Amerika Serikat. ”

Saiki wong Etiopia mabur menyang 58 kutha ing Afrika lan luwih saka 112 tujuan global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov