Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Lithuania Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Dalan Musik Jalanan: Atusan pagelaran gratis ing Vilnius, Lithuania

nganyari-1
nganyari-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Apa sampeyan pengin istirahat kutha akhir minggu kalebu soundtrack langsung? Priksa manawa sampeyan ana ing Vilnius tanggal 19 Mei lan nemokake musik sing bakal nunyuk jempol sikil ing Dina Musik Street taun iki. Talenta anyar lan band lokal sing mantep saben gaya sing bisa dibayangake wis ngasah katrampilan kanggo menehi pagelaran paling apik sajrone atusan konser terbuka sing dijadwalake ditindakake sedina muput.

Street Music Day wis ngrayakake semangat musik gratis suwene 12 taun saiki, lan narik akeh penggemar sing setya lan luwih akeh seniman kanthi saben edisi. Diwiwiti ing taun 2007 dening seniman Lithuania sing misuwur Andrius Mamontovas minangka inisiatif cilik, festival kasebut cepet nyebar menyang kutha-kutha liyane lan uga komunitas Lithuania ing luar negeri, nggabungake luwih saka 5,000 peserta.

Sukses Day Music Street yaiku swasanane kebebasan. Sampeyan bisa ora ngrungokake pagelaran utawa mung mlaku-mlaku lan ngrendhem ing dalan urip sing kreatif. Nggoleki lurung-lurung Vilnius lan situs Warisan Donya UNESCO minangka pilihan dhewe, nanging musik live nggawe dheweke luwih istimewa.

Yen sampeyan ora ngandel, jupuk lagu sedih lan tambah apik. Nyekel drum sampeyan - sampeyan bisa uga mriksa kabijakan maskapai penerbangan - lan gabung karo macet Drum2follow ing lurung-lurung Vilnius. Utawa cukup santai ing salah sawijining kafe njaba ruangan lan nyedhot swasana seni. Kisah Instagram sing apik dijamin!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov