Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Otoritas Pariwisata Hawaii: Properti Timeshare rata-rata 89.5% hunian ing 2017

0a1a1a1a-1
0a1a1a1a-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Industri timeshare Hawaii nglaporake hunian 89.5 persen ing saindenging negara ing 2017, nyuda titik persentase 0.2 mungsuh 2016, miturut data sing dirilis dina iki dening Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA). Yen dibandhingake, hunian properti hotel ing saindenging negara rata-rata 80.0 persen ing 2017.

Jennifer Chun, direktur riset pariwisata HTA, ujar, "Properti Timeshare tetep dadi segmen industri pariwisata Hawaii sing sehat lan andal, kanthi tingkat hunian kanggo 2017 isih padha karo 2016 sanajan luwih akeh unit sing ditambahake ing saindenging negara.

"Kajaba iku, performa wektu sing kuwat ora ngasilake industri hotel, amarga segmen panginepan kasebut tampil apik ing taun kepungkur." Panggunaan Timeshare munggah 5.1 persen ing 2017, dene panggunaan hotel tambah 4.0 persen.

Timeshare ing Kepulauan Hawaii tetep duwe tingkat hunian sing terus-terusan kanggo saben limang taun kepungkur (2013-2017), ing tingkat negara bagian lan kanggo saben kabupaten pulau.

Ing 2017, pendhudhuk kaping saham ing saindenging negara rata-rata 92.6 persen ing kuartal pertama, 88.2 persen ing kuartal kaping pindho, 90.1 persen ing kuartal kaping telu, lan 87.2 persen ing kuartal kaping papat. Yen dibandhingake, pendhudhukan hotel ing saindenging negara rata-rata 81.2 persen ing kuartal pertama, 79.1 persen ing kuartal kaping loro, 81.4 persen ing kuartal kaping telu, lan 78.6 persen ing kuartal kaping papat.

Tingkat pendhudhukan Timeshare saindhenging negara mudhun sakabehe ing telung kuartal pungkasan 2017 amarga ana unit anyar sing mlebu pasar. Iki kalebu pambukaan rong properti kaping anyar ing Oahu lan Maui, lan unit ditambahake menyang properti timeshare sing ana ing pulau Hawaii.

Chun ujar, "Pasar nyedhot kenaikan persediaan unit kaping, nuduhake permintaan konsumen kanggo investasi ing plancongan mbesuk menyang Hawaii."

Kepulauan Hawaii nampani total pengunjung kaping 839,024 ing 2017, tambah 5.1 persen ing taun 2016. Saka total kasebut, 77.1 persen tetep eksklusif ing resor timeshare, tingkat sing padha karo taun sadurunge. Sisa 22.9 persen pengunjung sing mbagi wektu uga nginep ing jinis penginapan liyane sajrone lelungan.

Ing 2017, pengunjung kaping ing saindhenging negara nyumbang 9.1 persen kabeh pengunjung Hawaii lan duwe rata-rata suwene wektu 10.2 dina. Kaloro tokoh kasebut sebanding karo 2016.

Pamilik unit timeshare Hawaii kalebu 57.8 persen bengi kamar sing dikuwasani ing 2017, dene pengunjung sing melu program pertukaran wektu nuduhake 18.4 persen wengi kamar sing dikuwasani (Gambar 4). Sewa sementara, sing uga nyewa unit menyang pihak sing duwe wektu lan ijol-ijolan ngluwihi wektu sing ditemtokake, makili 16.3 persen wengi kamar sing dikuwasani. Saldo sing isih ana, 7.4 persen, digunakake kanggo adol lan marketing.

Properti Timeshare sing melu survei kaping saben wulan HTA mbayar total $ 87.1 yuta ing pajak negara bagian lan kabupaten ing 2017, kanthi pajak real estate kalebu 45.6 persen saka total pajak.

Oahu nampani 335,337 pengunjung kaping bareng ing 2017, paningkatan 8.3 persen saben taun. Pendhudhukan Timeshare ing Oahu minangka sing paling dhuwur saka papat kabupaten, rata-rata 91.9 persen ing taun 2017. Nanging, iki nyuda titik persentase 1.7 dibandhingake karo 2016, amarga kenaikan pasokan nalika dibukak resor resor Hilton Grand Islander 411 unit ing Maret 2017. Pendhudhukan hotel Oahu, kanthi perbandingan, rata-rata 83.3 persen ing 2017, penurunan persentase 0.7 poin.

Maui County nampa 304,951 pengunjung kaping bareng ing 2017, paningkatan 2.7 persen ing taun 2016. Pengunjung Timeshare nuduhake 11.0 persen kabeh pengunjung Maui County sajrone 2017, sing padha karo 2016. Pendhudhukan Timeshare rata-rata 91.3% ing 2017, penurunan persentase 1.7 poin saka 2016. Nyumbang kanggo nyuda pendhudhuk yaiku kenaikan pasokan nalika dibukak Westin Nanea Ocean Villas 195 unit ing wulan April 2017. Pendhudhukan hotel kanggo Maui County 77.1 persen ing 2017.

Pendhudhukan Timeshare ing Kauai rata-rata 86.7 persen ing 2017, penurunan poin persentase 0.4 saka 2016. Penurunan iki cocog karo penurunan pengunjung kaping 1.4 persen dadi 210,904 ing 2017. Bentenipun, hunian hotel ing Kauai mundhak 3.0 poin persentase dadi 75.7 persen.

Properti Timeshare ing pulau Hawaii nglaporake jumlah pendhudhukan 85.2 persen ing 2017, penurunan 0.2 persentase poin dibandhingake karo 2016. Kurangé populasi tingkat kena pengaruh kena kenaikan pasokan, kanthi Marriott Waikoloa Samudra Klub nambah 112 kali kaping bareng ing 2017. Pendhudhukan hotel kanggo pulau Hawaii rata-rata 74.4 persen ing 2017.

Laporan Kuartal Timeshare Hawaii HTA kanggo kuartal kaping papat lan taun lengkap 2017 disiapake dening Kloninger & Sims Consulting LLC. Temuan survey kaping kanggo kuartal kaping papat didhasarake data sing diwenehake dening 52 properti kaping saben individu sing nuduhake 81.3 persen saka unit timeshare terdaftar ing saindenging negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov