24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Panama Pariwisata transportasi

Copa Holdings nglaporake penghasilan bersih $ 136.5 yuta ing Q1 2018

0a1a-57
0a1a-57
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Copa Holdings, SA, dina iki ngumumake asil finansial kanggo kuartal pertama 2018 (1Q18). Istilah "Copa Holdings" lan "Perusahaan" nuduhake entitas gabungan. Informasi finansial ing ngisor iki, kajaba sing dituduhake, ditampilake miturut Standar Pelaporan Keuangan Internasional (IFRS).

LAMPIRAN OPERASI lan KEUANGAN

• Copa Holdings nglaporake penghasilan bersih US $ 136.5 yuta kanggo 1Q18 utawa penghasilan per saham (EPS) US $ 3.22, dibandhingake karo penghasilan net US $ 101.0 yuta utawa pangentukan saben saham US $ 2.38 ing 1Q17.

• Penghasilan operasional kanggo 1Q18 tekan $ 143.4 yuta, nuduhake kenaikan 23.4% saka pendapatan operasional US $ 116.2 yuta ing 1Q17, minangka asil saka bathi 7.2% ing bathi unit (RASM), sing ngungguli 5.6% adhedhasar lenga nambah biaya unit (CASM). Margin operasi kanggo 1Q18 teka ing 20.1% sing kuwat, dibandhingake karo wates operasi 18.9% ing 1Q17.

• Kanggo 1Q18, lalu lintas penumpang gabungan dadi 10.4% dene kapasitas gabungan dadi 8.4%. Akibate, faktor beban gabungan kanggo kuartal kasebut nambah 1.5 poin persentase dadi 83.0%.

• Total bathi kanggo 1Q18 mundhak 16.2% dadi US $ 715.0 yuta. Pangasil saben mil penumpang tambah 5.3% dadi 13.3 sen lan RASM mlebu 11.4 sen, utawa 7.2% ing ndhuwur 1Q17.

• Biaya operasional saben kursi sing kasedhiya (CASM) mundhak 5.6%, saka 8.6 sen ing 1Q17 dadi 9.1 sen ing 1Q18. CASM ora kalebu biaya bahan bakar mundhak 1.1% saka 6.2 sen ing 1Q17 dadi 6.3 sen ing 1Q18, utamane minangka asil pangopènan sing gegandhengan karo sewa pesawat.

• Investasi awis, jangka pendek lan jangka panjang mungkasi kuartal kasebut luwih saka US $ 1.0 milyar, sing nuduhake 38% saka bathi rolas wulan pungkasan.

• Copa Holdings mungkasi kuartal kanthi armada 100 pesawat gabungan - 67 Boeing 737-800s, 14 Boeing 737-700s, lan 19 Embraer-190s.

• Kanggo 1Q18, Copa Airlines duwe kinerja tepat waktu 91.3% lan faktor penyelesaian penerbangan 99.8%, njaga jabatane ing antarane para industri paling apik.

Acara Salajengipun

• Ing wulan April 2018, perusahaan ngirim siji pesawat Boeing 737-800, nambah armada gabungan dadi 101 pesawat.

• Copa Holdings bakal mbayar dividen triwulan kaping loro $ 0.87 saben saham tanggal 15 Juni, kanggo kabeh pemegang saham Kelas A lan Kelas B sing direkam tanggal 31 Mei 2018.

Keuangan Gabungan

& Sorotan Operasi 1Q18 1Q17 * Varians vs. 1Q17 4Q17 * Varians vs. 4Q17
Penumpang Penghasilan Digawa ('000) 2,465 2,264 8.9% 2,460 0.2%
RPMs (mm) 5,223 4,732 10.4% 5,086 2.7%
ASMs (mm) 6,297 5,808 8.4% 6,111 3.0%
Faktor Beban 83.0% 81.5% 1.5 pp 83.2% -0.3 pp
Yield 13.3 12.6 5.3% 12.7 4.5%
PRASM (US $ Sen) 11.0 10.3 7.2% 10.6 4.1%
RASM (US $ Sen) 11.4 10.6 7.2% 11.0 3.7%
CASM (US $ Sen) 9.1 8.6 5.6% 9.1 -0.1%
KASM Excl. Bahan bakar (US $ Sen) 6.3 6.2 1.1% 6.5 -2.4%
Galon Bahan Bakar Dikonsumsi (Yuta-yuta) 80.1 74.2 8.0% 78.7 1.8%
Rata-rata Rega Saben Galon Bahan Bakar (US $ Dolar) 2.16 1.84 17.6% 2.03 6.7%
Dawa Rata-rata Panjang Haul (Mil) 2,119 2,090 1.4% 2,067 2.5%
Dawa Panggung Rata-rata (Mil) 1,322 1,275 3.7% 1,292 2.3%
Departures 32,339 31,095 4.0% 32,183 0.5%
Block Hours 108,635 101,495 7.0% 106,750 1.8%
Pemanfaatan Pesawat Rata-rata (Jam) 12.0 11.3 6.1% 11.6 3.3%
Pendapatan Operasi (US $ mm) 715.0 615.3 16.2 669.3 6.8%
Penghasilan Operasi (US $ mm) 143.4 116.2 23.4% 114.1 25.7%
Margin Operasi 20.1% 18.9% 1.2 pp 17.1% 3.0 pp
Penghasilan Bersih (US $ mm) 136.5 101.0 35.1% 94.6 44.3%
Penghasilan Bersih sing Disetel (US $ mm) (1) 136.5 101.9 34.0% 94.0 45.1%
EPS - Dhasar lan diencerke (US $) 3.22 2.38 35.0% 2.23 44.3%
EPS sing Diatur - Dhasar lan Diencerke (US $) (1) 3.22 2.40 33.8% 2.22 45.1%
# Saham - Dhasar lan Diencerke ('000) 42,439 42,396 0.1% 42,430 0.0%

(1) Penghasilan Bersih sing Disetujui lan EPS sing Disetelake kanggo 1Q17, lan 4Q17 ora kalebu biaya / bathi non-tunai sing ana gandhengane karo hedge bahan bakar pasar.

* Dianggo maneh kanggo adopsi IFRS15 retrospektif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov