Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Breaking Maladewa News Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Baros Maldives ngluncurake situs web anyar

maladewa
maladewa
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Edisi pertama situs web anyar sing promosi resort butik Baros Maldives bubar diluncurake.

Baros mung minangka resor kaping telu sing dibukak ing Maladewa lan sajrone luwih saka patang puluh taun ngrawat tamu sing keramahan tulus, Baros entuk reputasi sing apik banget minangka tolak ukur kanggo kemewahan sing dadi intine liburan ing Baros.

Situs web anyar iki dirancang kanggo nggambarake pesona sing apik ing pulau kasebut adhedhasar pengalaman sing diasah kanthi apik, kanthi keindahan alam sing subur; akomodasi villa gaweyan sing apik banget; masakan gourmet; program spa lan laut; keramahan sing anget lan perhatian pribadi kanggo kebutuhan saben tamu.

Fitur foto Baros sing apik tenan ing situs web, nyedhiyakake link klik menyang kaca babagan akomodasi, makan lan wisata. Konten kasebut wis dirancang kanthi apik kanggo nggawa pengunjung situs web lelungan Baros, nggawe pengalaman visual sing nampilake pesona klasik pulau-pulau.

Foto lan teks kasebut dilengkapi video ing jagad ngisor banyu ing sekitar Baros. Klebu tampilan 360º saka udara kanthi apik ing pulau kasebut kanthi tur virtual saka interior saben enem kategori Villa lan Baros Residence, uga Serenity Spa, kolam renang tanpa wates sing jembar lan resor sing apik banget, restoran sisi laut. Impact umume fenomenal, ora mung menehi kaendahan lan ketenangan Baros sing nyenengake nanging uga bisa narik kawigaten daya tarik pulau kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov