24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Islandia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Bandara Dallas Fort Worth: 3 penerbangan anyar, 2 maskapai anyar, 1 tujuan sing apik

0a1-47
0a1-47
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pelanggan ing Bandar Udara Internasional Dallas Fort Worth International (DFW) duwe telung penerbangan nonstop anyar menyang Islandia pas kanggo musim plancongan musim panas. Loro maskapai penerbangan Islandia, Wow air lan Icelandair, bakal miwiti mabur saka DFW menyang Bandar Udara Internasional Reykjavík – Keflavík (KEF) ing pungkasan Mei, lan American Airlines bakal ngluncurake KEF wiwitan wulan Juni.

"Penerbangan anyar menyang Islandia nuduhake luwih akeh pilihan kanggo para pelanggan lan kabeh wilayah Dallas Fort Worth," ujare John Ackerman, wakil presiden eksekutif Strategi lan Pembangunan Global DFW. "Salah sawijining target utama ing Bandara DFW yaiku ngembangake layanan udara penumpang lan kargo internasional kanggo nyengkuyung bisnis lan lelungan anyar ing wilayah asal. Penambahan telung rute menyang tujuan anyar sing apik iki nuduhake akeh permintaan lelungan internasional menyang lan saka North Texas. "

Islandia minangka tujuan turis sing saya populer lan wis dadi titik persinggahan sing gampang kanggo para plancong sing nyambung menyang Eropa. Antarane loro operator Islandia, pelanggan DFW bakal duwe akses menyang 39 tujuan ing Eropa lan Timur Tengah. American Airlines ngubungake wisatawan menyang Islandia liwat pusat paling gedhe.

Jadwal layanan Islandia Anyar

• Wah hawa

Wiwit tanggal 24 Mei 2018
Mangkat DFW jam 4:10 sore (CDT)
Tekan KEF jam 4:45 (GMT)
Pesawat: Airbus A330
Kursi: 350
Layanan: Seasonal (musim panas); kaping telu saben minggu
Dioperasikake saka DFW Selasa, Kamis lan Setu

• Icelandair

Wiwit tanggal 31 Mei 2018
Mangkat DFW jam 4:20 sore (CDT)
Tekan KEF jam 5:10 (GMT)
Pesawat: Boeing 757-200
Kursi: 183
Layanan: Sepanjang taun; kaping papat saben minggu
Dioperasikake saka DFW ing dina Senen, Setu, Kamis lan Setu

• American Airlines

Wiwit tanggal 7 Juni 2018
Mangkat DFW jam 8:20 sore (CDT)
Tekan KEF jam 9:15 (GMT)
Pesawat: Boeing 757-200
Kursi: 176
Layanan: Seasonal (musim panas); saben dina
Dioperasikake saka DFW pitung dina saben minggu

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov