24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Aljazair Warta Breaking Angola Argentina Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Hak-hak manungsa Warta Breaking Lesotho Warta Montenegro Breaking News Warta Breaking Norwegia wong Rusia Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan

Panitia hak bocah PBB kanggo mriksa Argentina, Angola, Algeria, Montenegro, Rusia, Lesotho lan Norwegia

0a1a-66
0a1a-66
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Komite Hak-hak Bocah PBB bakal rapat ing Jenewa wiwit tanggal 14 Mei nganti 1 Juni 2018 kanggo mriksa hak-hak bocah ing negara-negara kaya ing ngisor iki: Argentina, Angola, Algeria, Montenegro, Federasi Rusia, Lesotho lan Norwegia.

Panitia, sing kasusun saka 18 ahli independen, ngawasi kepiye Negara-negara sing ngratifikasi Konvensi Hak-hak Bocah (CRC) netepi kewajibane; Argentina, Angola, Montenegro, Lesotho lan Norwegia bakal ditinjau miturut Konvensi kasebut.

Panitia kasebut uga bakal mriksa ketaatan Angola lan Federasi Rusia kanggo Protokol Opsional babagan adol bocah, prostitusi bocah lan pornografi bocah (OPSC). Sabanjure bakal maneh sinau babagan ketaatan Angola lan Algeria marang Protokol Opsional babagan keterlibatan bocah-bocah ing konflik bersenjata (OPAC).

Negara sing dadi anggota Konvensi lan / utawa loro Protokol Opsional sing pertama kudu ngirim laporan tertulis rutin menyang Komite. Sajrone rapat-rapat ing Jenewa, anggota Komite nganakake sesi tanya jawab karo delegasi pamrentah. Panitia nggawe evaluasi babagan laporan partai Negara lan balesan tertulis menyang dhaptar masalah CRC, balesan delegasi lan uga informasi saka badan PBB lan LSM liyane.

CRC bakal nerbitake temuan kasebut, sing dikenal minangka pengamatan pungkasan dina Rebo, 6 Juni 2018. Konferensi warta kanggo presentasi kasebut dijadwalake jam 12:30 dina sing padha ing Press Room 1 ing Palais des Nations ing Jenewa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov