Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Breaking Kuba Warta Mewah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Karnaval ngembangake penawaran kapal pesiar Kuba kanthi kapal pesiar Kuba pisanan saka Charleston

0a1a1-13
0a1a1-13
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Karnaval Cruise Line wis ngembangake pelayaran menyang Kuba kanthi tambahan 23 telung nganti limang dina pelayaran menyang Havana ing taun 2019-20 karo limang kapal sing beda-beda sing budhal saka patang homeport Pantai Timur - Karnaval Sunshine saka Charleston, Karnaval Triumph saka Benteng Lauderdale, Karnaval Swarga saka Tampa lan Karnaval Kemenangan lan Karnaval Sensasi saka Miami.

Para penumpang 3,002 penumpang, 102,853-ton Karnaval Sunshine bakal dadi kapal pesiar paling gedhe sing nuli nelpon ing Havana nalika menehi pelayaran pertama menyang Kuba saka Pelabuhan Charleston.

Pelayaran anyar kasebut nglengkapi pelayaran sadurunge ngumumake ing Karnaval Swarga lan Sensasi Karnaval.
Kanthi pelayaran sing lagi wae ditambahake, Karnaval Cruise Line bakal nawakake macem-macem keberangkatan Havana ing spektrum kapal lan itineraries sing wiyar, nyedhiyakake konsumen kanthi pilihan sing durung pernah ana sadurunge ngunjungi tujuan sing apik banget.

Pelayaran Kuba anyar kalebu:

• Karnaval Sunshine (Charleston): pelayaran patang dina kanthi telpon sedina suwene ing Havana mangkat tanggal 21 November 2019, bebarengan karo wolung pelayaran limang dina sing nampilake Havana lan Freeport budhal tanggal 6 lan 3 Februari, Maret 17, 2 lan 16 lan 30 April, lan 13, 27.

• Karnaval Triumph (Benteng Lauderdale): wolung pelayaran limang dina kanthi telpon sewengi ing Havana lan sedina wae ing Nassau mangkat tanggal 14 Desember 2019, lan 11 Januari, 8 lan 22 Februari, 7 lan 21 Maret, lan 4 lan 18 April 2020; lan plancongan limang dina sing nduwe panggilan sewengi ing Havana lan kunjungan menyang pulau pribadi Bahamian Half Moon Cay sing mangkat tanggal 20 Januari 2020.

• Kemenangan Karnaval (Miami): lelungan telung dina kanthi suwene suwene telpon ing Havana, tanggal 22 November 2019.

• Sensasi Karnaval (Miami): pelayaran patang dina kanthi nelpon sewengi ing Havana lan kunjungan menyang Nassau budhal tanggal 19 Maret 2020, bebarengan karo rong pelayaran limang dina kanthi telpon sewengi ing Havana lan kunjungan menyang Freeport lan Nassau mangkat 15 lan 29 Februari 2020.

• Karnaval Swarga (Tampa): lelungan limang dina mangkat tanggal 18 November 2019, kanthi telpon sewengi ing Havana lan mampir ing Key West.

"Kuba wis kabukten misuwur banget karo para tamu lan kita seneng menehi luwih akeh kesempatan kanggo ngrasakake lan njelajah papan sing apik iki kanthi lelungan anyar kasebut budhal saka patang homeport Pantai Timur, kalebu pelayaran Kuba sing pertama saka Charleston," ujare Christine Duffy, presiden Karnaval Cruise Line.

Para tamu sing numpak prau layar ing Karnaval bisa milih saka meh 20 pengalaman tamasya ing pesisir sing nuduhake budaya lan budaya ing pulau kasebut, kaendahan sing megah lan tengara arsitektur sing wis pirang-pirang abad. Ana macem-macem kegiatan lan hiburan kanthi tema Kuba, pesta dek sing inspirasi saka Havana, kontes sepele, lan pelajaran salsa, uga ditawakake. Uga ana pakar Kuba sing ngrembug babagan sejarah lan budaya ing negara kasebut.

Kunjungan menyang Havana sesuai karo peraturan Departemen Keuangan AS sing ngidini operator perjalanan ngeterake para turis sing disetujoni menyang Kuba kanggo nindakake kegiatan kaya sing ditemtokake dening Departemen Perdagangan AS, Kantor Kontrol Aset Asing. Wisata Karnaval cocog karo kabeh peraturan pamrentah AS lan nyedhiyakake sarana sing trep kanggo tundhuk karo syarat-syarat kapal pesiar saka wong-wong menyang Kuba.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov