24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Burundi Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamerun Chad Breaking News Warta Breaking Komoro Warta Breaking Kongo Cote d'Ivoire Breaking News Djibouti Breaking News Warta Breaking DR Kongo Mesir Breaking News Warta Breaking Eritrea Warta Breaking Ethiopia Kabar Breaking Gabon Warta Breaking Gambia Warta Breaking Ghana Warta Pamrentah Investments Kenya Breaking News Warta Breaking Lesotho LGBTQ Warta Pecah Liberia Kabar Breaking Libya Warta Mewah Warta Breaking Mali Warta Breaking Mauritius Warta Breaking Niger Warta Breaking Nigeria wong Kabar Breaking Senegal Seychelles Breaking News Warta Breaking Sierra Leone Warta Breaking Somalia Warta Breaking Afrika Selatan Warta Breaking Sudan Kidul Sudan Breaking News Warta Pecah Togo Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Tunisia Kabar Breaking Uganda Warta Breaking Zambia Warta Pecah Zimbabwe

Nggoleki Dewan Pariwisata Afrika karo anggota ing 26 negara

ICTPNEWETN
ICTPNEWETN
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Dewan Pariwisata Afrika yaiku kemitraan publik-pribadi kanthi siji pesen sing kuat. Pesen iki kanggo ngandhani kabeh manawa Pariwisata Afrika dadi siji tujuan lan mbukak kanggo bisnis. Afrika minangka benua sing aman lan nampani para turis, investasi, lan kemitraan kanthi terbuka. Dewan Pariwisata Afrika uga nampani para pemimpin pariwisata ing saindenging Afrika lan saindenging jagad kanthi mbukak tangan kanggo nggawa kepemimpinan, inovasi lan kesempatan investasi.

Pemimpin pariwisata ngerteni upaya iki supaya Afrika bisa tuwuh bareng. Ninggalake politik lan narik kawigaten para pamimpin pariwisata kanggo gabung karo platform anyar iki supaya ora bisa ngoyak. Dewan Pariwisata Afrika yaiku babagan nambah bisnis, investasi lan kesadaran positif kanggo bawana sing asring lali.

Minangka salah sawijining sponsor pertama lan anggota pendiri, Grup iFREE ing HongKong  minangka perusahaan global sing ngrintis cara anyar kanggo tetep nyambung ing jagad komunikasi lan komunikasi seluler.

Saka telpon internasional lan solusi roaming data nganti konektivitas Wi-Fi lan produk lelungan unik, Grup iFREE wis nemtokake tujuan kanggo ngrampungake alangan lan ndadekake dunya dadi luwih cedhak, lan Afrika mesthi ana ing agenda.

Dewan Pariwisata Afrika

Dewan Pariwisata Afrika

Sing mentas kawangun Dewan Pariwisata Afrika  adhedhasar inisiatif paling anyar sing digawe dening Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK) 

Media wisata seneng banget ing Afrika lan ditampilake. Wulan suwene wartawan lan publikasi saka kabeh penjuru jagad dadi kanca media ndhukung Dewan Pariwisata Afrika.

Dewan Pariwisata Afrika mung umur sewulan lan wis nelpon anggota pendiri. Diskusi aktif ditindakake. Mung dina iki Dewan Pariwisata Afrika wis nampani 100 anggota anyar lan akeh liyane sing kepengin dadi pionir ing gerakan iki kanggo Afrika, dening wong Afrika kanthi dhukungan saka jagad iki.

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

  •  Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang Afrika saka lan ing njero Afrika.
  • Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane.
  • Asosiasi ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi lan nggawe pasar ceruk.

Kegiatan saiki:

Anggota saiki kedhaftar ing negara-negara ing ngisor iki:

ATB lagi proses ngumumake dewan awal Pemimpin Pariwisata Afrika lan lagi proses kanggo nggabungake kegiyatan sing ditindakake dening mitra Pariwisata Afrika liyane ing sangisore atap.

Panelusuran kanggo CEO wis diwiwiti lan jenenge selebriti pariwara merek wis nanggapi.

Organisasi kasebut wis adoh banget wara-wara pisanan  diterbitake dening eTurboNews ing April 6, 2018.

Panelusuran anggota pendiri Dewan Pariwisata Afrika isih aktif.
Melu ATB iku gampang. Mung dolan www.africantourismboard.com banjur klik gabung dadi anggotar. 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.