24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Islandia India Breaking News News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Keflavik menyang Delhi nyambung Islandia karo India ing WOW

wah-hawa
wah-hawa
ditulis dening editor

WOW air, maskapai transatlantik tarif murah Islandia, ngumumake peluncuran operasional penerbangan ing India wiwit tanggal 7 Desember 2018. Maskapai kasebut duwe 5 penerbangan langsung seminggu antara bandara New Delhi lan Keflavik ing Islandia sing bakal nyambung menyang pirang-pirang tujuan ing Amerika Utara lan Eropa.

Udara WOW bakal dadi maskapai Eropa nomer loro ing donya sing nyebarke pesawat jarak jauh sing paling modern, Airbus A330neo, kanggo rute saka New Delhi.

Ngumumake peluncuran operasional India, Skúli Mogensen, Chief Executive Officer lan pangadeg WOW air, ujar ing New Delhi tanggal 15 Mei: "Kita seneng banget ngluncurake operasi ing India, negara sing beda-beda sing duweni potensi sing luar biasa. Peluncuran kasebut selaras karo crita pertumbuhan penerbangan India, lan kita ngarep-arep bisa dadi bagean karo rega sing terjangkau kanggo Amerika Utara lan Eropa ing Airbus A330neos sing anyar. Iki uga minangka tonggak sejarah utama hawa WOW, amarga saiki kita nyambungake Asia karo jaringan ekstensif ing Amerika Utara lan Eropa, nggawe Islandia dadi pusat global. WOW air uga arep nambah penerbangan menyang India mbesuk amarga negara kasebut bakal maju dadi ekonomi pariwisata nomer telu paling gedhe ing donya sajrone 10 taun ngarep. ”

Nalika musim semi taun 2018, maskapai kasebut nyedhiyakake 39 tujuan ing saindenging Eropa lan Amerika Utara kalebu kutha London, Paris, New York, Toronto, Baltimore, San Francisco, Chicago, lan liya-liyane. Maskapai ungu kasebut mabur nganggo armada model Airbus A320, Airbus A321, lan Airbus A330. Kursi ditawakake ing 4 pilihan beya: dhasar WOW, plus WOW, WOW nyaman, lan premium WOW.

Maskapai iki diadegake ing wulan November 2011 dening Skúli Mogensen, pengusaha lan investor, utamane ing industri teknologi, media, lan telekomunikasi ing Amerika Utara lan Eropa. Mogensen dianugerahi The Businessman of the Year Award ing Islandia ing 2011 lan 2016.

Klik kene kanggo informasi luwih lengkap babagan lelungan menyang India.

Apa sing ditindakake India dobel aliran turisme?

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.