Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Kunjungi Estonia nerbitake '5 Tips Paling Ndhuwur' kanggo nonton bear

0a1a1a-16
0a1a1a-16
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Estonia minangka papan pendhudhuk udakara 700 bruwang coklat lan nawakake turis kesempatan unik kanggo ndelok tur sing nonton bear, liwat operator tur spesialis kaya Natourest. Luwih saka setengah makhluk sing megah lan isin kasebut urip ing alas taiga sing diarani Alutaguse ing wilayah sisih lor-wétan, nggawe Estonia minangka negara kanthi kapadhetan pedunung bear paling dhuwur ing Eropa.

Saka pungkasan April nganti pertengahan Juli lan pertengahan Agustus nganti pungkasan Oktober minangka wayah paling apik kanggo nemokake bear coklat Estonia ing habitat asile. Ing mangsa semi-musim panas tangi saka hibernasi musim salju, para wanita nglairake lan para tamu duwe kesempatan kanggo nemokake para ibu nganti patang anak sing nembe lahir, sing langka banget kanggo jinis bear liyane.

Iki sajrone 'Wengi Putih' sing misuwur ing Estonia, yen luwih gampang nemoni mamalia iki ing alam liar sanajan wayah wengi, berkat awan sing alami.

Musim gugur ing Estonia minangka wektu sing akeh banget ing taun iki, nalika woh wohan liar wis mateng lan bear duwe akeh panganan kanggo nyiyapake hibernasi mangsa. Dheweke kurang ngumbara lan dadi luwih ora lungguh, saengga gampang ditemokake ing alam liar.

Kanggo ngrayakake musim nonton bear, Visit Estonia wis ngluncurake dhaptar 'Tips 5 Top' kanggo para nonton bear, sing diprentahake dening pandhuan Natourest lan ahli bear Peep Rooks:

1. Supaya swara minimal. Bears minangka kewan sing isin banget lan wedi yen nemoni manungsa. Klompok saya banter, kemungkinane bear ora cedhak

2. Goleki tandha. Bears asring nggosok, nyokot utawa ngikis wit minangka cara menehi tandha ing wilayahe lan nuli bangkai sawise dipangan. Yen sampeyan ndeleng pratandha kasebut, bear kudu ora adoh banget

3. Watch kanggo trek. Ambane langkah bear beda-beda gumantung. Ing medan sing angel, bruwang biasane mlaku kanthi langkah sempit, ing medan sing alus lan mudhun - kayata salju sing jero - bear mlaku kanthi sikile kanthi jelas nyebar lan nyelehake sikil ngarep lan mburi ing trek sing padha

4. Sabar lan ngenteni, wayahe bakal teka. Minangka kewan sing isin, cara paling apik kanggo nemokake bear yaiku kanthi sabar nalika ndhelik kanthi ndhelik. Dheweke ora bakal ndeleng sampeyan, nanging sampeyan bakal ndeleng

5. Tansah siyap. Kamera sampeyan wis diuripake, kanthi setelan sing bener lan tutup lensa sampeyan kapan wae, sampeyan ora bakal ngerti kapan bear bakal muncul