24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Babagan Cabo Verde wong Seychelles Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan

Menteri pariwisata Cabo Verde Jose da Silva Gonçalves rapat karo Hon.Didier Dogley ing Seychelles

MinSet
MinSet
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menteri Pariwisata lan Transportasi Cabo Verde Jose da Silva Gonçalves ana ing Seychelles, ing kunjungan teknis telung dina kanggo sinau saka pengalaman negara kita ing manajemen industri pariwisata kanthi berkelanjutan uga njelajah wilayah liyane kanggo kerja sama.

Menteri Gonçalves, sing teka ing Seychelles dina Minggu, lagi dipimpin delegasi limang anggota lan wingi esuk dheweke ditampa diskusi karo Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Didier Dogley lan pejabat kunci liyane saka kementerian ing Botanical. Omah.

Sawise diskusi, Menteri Gonçalves ujar manawa Seychelles duwe industri pariwisata sing dikelola kanthi apik lan nyathet manawa negarane bisa sinau saka pengalaman kita.

"Negara pulau ing sisih liyane bawana Afrika nanging kita padha nuduhake akeh prekara lan kita ngurmati nilai-nilai kasebut kayata tata pemerintahan sing apik, demokrasi, lan aturan ukum," ujare Menteri Gonçalves.

"Seychelles diakoni ing saindenging jagad kanggo manajemen industri pariwisata sing berkelanjutan, mula kita pengin sinau saka sampeyan amarga ekonomi adhedhasar utamane uga kanggo pariwisata.

"Sampeyan duwe turisme sing luwih mewah tinimbang kita. Kita pengin ngerti rahasia sing ngidini sampeyan duwe model pariwisata sing ditambah tambah lan luwih lestari, "ujare Menteri Gonçalves.

Menteri Pariwisata lan Transportasi Cabo Verde Jose da Silva Gonçalves uga ditampa dening Presiden Danny Faure ing House State

Wiwit 2014, loro negara pulau kasebut wis kerja sama ing bidang kayata pariwisata, penerbangan sipil lan kunjungan iki minangka kesempatan kanggo njelajah wilayah liyane kanggo kerja sama luwih lanjut kayata ekonomi biru uga program pertukaran lan pelatihan ing bidang pembangunan kapasitas sumber daya manusia .

"Aku ngarep-arep luwih akeh kolaborasi lan pertukaran pengalaman sawise kunjungan iki," ujare Menteri Gonçalves.

Dheweke terus ujar manawa dheweke bakal ketemu maneh karo kanca Seychellois kanggo nerusake diskusi ing rapat UNWTO (Organisasi Pariwisata Dunia) sing bakal teka ing Spanyol.

Kanggo pihake, Menteri Dogley ujar manawa kabeh negara-negara pulau biasane ngalami tantangan sing padha, nanging ora ana siji-sijine sing duwe solusi kanggo kabeh tantangan kasebut lan siji-sijine cara kanggo maju yaiku niru apa sing kedadeyan ing sawetara negara kasebut lan sinau saka kesalahan kasebut. .

"Penting, kita nggawe kontak sing apik kanggo nuduhake informasi mbesuk, pertukaran diskusi tindak lanjut, lan jaringan," ujare Menteri Dogley.

Dheweke nambahake manawa kaloro negara kudu akeh sinau ing macem-macem wilayah.

Sajrone kunjungan kasebut, Menteri Gonçalves bakal rapat lan ngobrol karo para pemangku kepentingan utama ing industri pariwisata, ngunjungi akademi pelatihan pariwisata lan infrastruktur pangembangan pariwisata sing beda

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.