Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat News wong Warta Breaking Serbia Spanyol Breaking News Olahraga transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News

Kemenangan gedhe kanggo Real Madrid ing ibukutha Serbia

DSC_1757
DSC_1757
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Real Madrid wis dadi tim juara Turkish Airlines EuroLeague Final Four 2018 sing apik, sawise menang 85-80 tumrap saingane Fenerbahçe Doğuş Istanbul ing Arena Štark Belgrade. Menang iki uga kanggo 10th EuroLeague Championship perwakilan Spanyol.  

Papat Final teka ing kejuaraan basket level paling dhuwur ing Eropa akhir minggu ing Arena Štark, arena njero ruangan paling gedhe ing Serbia. Lan juara anyar Real Madrid dinobat dadi pemenang ing dina Minggu 20 Mei ing tahap pungkasan EuroLeague Airlines Turki.

Dina Jumuah wengi main game pertama Final Papat. Juara juara Fenerbahçe Doğuş Istanbul lan Žalgiris Kaunas main game semi-final awal turnamen taun iki jam 18.00 (wektu lokal) disusul karo CSKA Moskow lan Real Madrid jam 21.00. Kélangan tim kasebut, Žalgiris Kaunas lan CSKA Moskow banjur adhep-adhepan kanggo game nomer telu ing dina iki jam 17.00 kanthi Game Championship berlangsung antara Fenerbahçe Doğuş Istanbul lan Real Madrid jam 20.00.

Nalika Žalgiris Kaunas menang ing urutan kaping telu ing pertandingan nomer 77-79 nglawan CSKA Moskow sawise pertandingan kaping pisanan, Real Madrid menang kanthi kemenangan 85-80 tumrap lawan Fenerbahçe Doğus Istanbul ing pungkasan pertandingan Kejuaraan ing Arena Štark Belgrade. Juara menang pertandingan kasebut sawise nyathet asil ing ngisor iki;

Ø Periode kaping pisanan; FB 17-21 RM

Ø Periode Kaloro; FB 40-38 RM

Ø Periode Katelu; FB 55-63 RM

Ø Periode Papat; FB 80-85 RM

Minangka pusat pusat penerbangan Turki Airlines, ing Final Papat 2017, Istanbul kaping pindho dadi juara ing kejuaraan kasebut lan kanggo Final Papat 2018, ibukota Serbia ditrapake kanggo nyambut gawe paling apik ing basket. Sore kasebut dadi puncak ing Real Madrid kanthi sukses ngangkat piala Euro Airlines EuroLeague 2018 sing diidham-idhamake dening masarakat lan disiarake luwih saka 32 penyiar ing luwih saka 175 negara.

Pak Ilker Aycı, Ketua Dewan Udara Turki lan Komite Eksekutif, menehi komentar babagan final sing apik antara Fenerbahçe Doğuş Istanbul lan Real Madrid; "Belgrade nyedhiyakake latar mburi sing luar biasa kanggo Airlines Final EuroLeague Final Four sing apik banget, ing kene kanggo ibukota Serbia. Minangka Airlines Turki, kita matur nuwun banget marang Belgrad amarga keramahan sing dituduhake ing telung dina pungkasan. Papat Final saingan ing kejuaraan basket paling misuwur lan paling dhuwur ing Eropa kanthi olah raga lan semangat olahraga sing jelas. Sugeng banget kanggo juara terakhir Real Madrid lan saingane Fenerbahce Dogus Istanbul sing sukses sing nggawe game final iki dadi pesta sing apik. ”

Ing upacara penghargaan ing Istana Serbia tanggal 19 Mei, lima bintang paling gedhe ing kompetisi 2017-18 diumumake; Nick Calathes saka Panathinaikos Superfoods Athena, Nando De Colo saka CSKA Moskow, Luka Doncic saka Real Madrid, Tornike Shengelia saka KIROLBET Baskonia Vitoria Gasteiz, lan Jan Vesely saka Fenerbahce Dogus Istanbul. Kajaba iku, MVP EuroLeague, Luka Doncic saka Real Madrid dianugerahi 1.000.000 Miles & Smiles Travel miles saka FFP Turkish Airlines sing nguntungake.

Minangka disponsori dening Turkish Airlines, siji-sijine maskapai sing mabur menyang luwih akeh negara lan tujuan internasional ing jagad iki, juara Final Four maneh nawakake para pecinta olahraga ing lingkungan lan pengalaman unik liyane. Ing semangat sejatine Turkish Airlines, kegiyatan 'beda banget' ditindakake dening tim saka Turkish Airlines lan EuroLeague. Iki uga minangka kesempatan kanggo terus karo inisiatif sing ditindakake dening OneTeam, program tanggung jawab sosial perusahaan EuroLeague sing digawe kanthi dhukungan maskapai penerbangan Turki ing 2012.

Basket EuroLeague didegake ing taun 2000 minangka kompetisi basket paling penting ing Eropa, 2010 nalika Turkish Airlines dadi sponsor judhul juara uga dadi sponsor babak final. Komitmen Turki Airlines kanggo game kasebut terus, lan sponsor Basket EuroLeague bakal terus mlaku sajrone rong taun maneh nganti taun 2020.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.