24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Breaking Kazakhstan Warta Breaking Maladewa News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Astana ngluncurake penerbangan langsung menyang Maladewa

Draft otomatis
Air Astana ngluncurake penerbangan langsung menyang Maladewa
ditulis dening Harry S. Johnson

Air Astana bakal miwiti operasi menyang Maladewa kaping pindho saben minggu, ing dina Rebo lan Setu wiwit tanggal 5 Desember, lan uga dina Senin tanggal 21 Desember 2020.

Penerbangan bakal dioperasikake karo pesawat Airbus A321LR sing canggih sing dikonfigurasi karo 16 kursi kelas Bisnis lan 150 kursi kelas Ekonomi. Kursi kelas bisnis kosong dilengkapi layar hiburan individu 16-inch, kanthi papat saka 16 kursi nawakake ruang pribadi tambahan. Ing kelas ekonomi, kursi Recaro nyedhiyakake kenyamanan kanggo penerbangan dawa lan dilengkapi layar 10 inci individu.

Amarga akeh panjaluk nalika preinan mangsan, wiwit tanggal 16 Des nganti 16 Jan 2020, penerbangan bakal dioperasikake karo pesawat Boeing 767 sing jembar, nyedhiyakake kapasitas kursi tambahan.

Dina Rebo lan Setu, penerbangan bakal mangkat saka Almaty jam 01.20 wektu lokal lan tekan ing Male jam 07.05 wektu lokal, dina Senin penerbangan bakal mangkat Almaty jam 01.30 wektu lokal lan tekan ing Male jam 07.15 wektu lokal. Layanan bali saka Pria mangkat jam 19.35 lan tekan ing Almaty dina candhake jam 03.10 wektu lokal.

Tarif diwiwiti saka US $ 677 ing kelas ekonomi lan saka US $ 2067 ing kelas bisnis, kalebu pajak lan biaya tambahan. Rega kasebut bisa ditemtokake kanggo variasi kurs nalika tanggal tiket.

Sawise aplikasi online, visa mlebu diterbitake kanthi gratis nalika tekan bandara lan valid nganti 30 dina wiwit tanggal panrimo.

Syarat mlebu ing Maladewa kalebu sertifikat Tes PCR wajib ing basa Inggris kanthi asil negatif. Sertifikat kudu valid sajrone 96 jam wiwit tes lan nganti tekan wektu tekan pesawat. Bayi ing umur 12 wulan bebas saka tes iki.

Penumpang uga diwajibake ngisi prekara kesehatan medis sing wajib, 24 jam sadurunge tekan tujuan. Ing formulir deklarasi, penumpang kudu ngunggah foto dhewe (nganti 2 megabyte), uga tes PCR kanthi asil negatif. Penumpang sing teka ing Kazakhstan saka negara manca kudu duwe sertifikat tes PCR negatif (ora luwih saka 3 dina liwat dina asil diterbitake nganti wayahe nyebrang tapel wates Republik Kazakhstan), yen ora bisa dicegah mlebu kos.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.