24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Islandia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Bandara Keflavik nambahake telung sambungan anyar menyang sawijining tujuan gedhe

KEF
KEF
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika Bandara Keflavik ing Islandia terus nambah jaringan rute sing solid, minggu ngarep bakal katon gateway Islandia ora mung nambah tujuan anyar ing peta rute, nanging langsung ngluncurake telung tautan anyar menyang 12th bandara paling sibuk ing donya (kanthi nomer penumpang). Sambutan penerbangan perdana saka Dallas / Fort Worth minggu iki, Keflavik bakal disambungake menyang bandara Texan kanthi total 13 kaping seminggu ing pertengahan wulan Juni, karo maskapai Islandia Icelandair lan udara WOW, uga mitra maskapai anyar American Airlines.

Nyetel miwiti tautan anyar, udhara WOW ngluncurake sambungan kaping pindho saben minggu tanggal 23 Mei, sakcepete diterusake karo Icelandair nambahake layanan minggon kaping papat ing 30 Mei. Ing tanggal 7 Juni American Airlines gabung karo operator bandara nalika miwiti operasional saben dina, nyebabake Keflavik nawakake luwih saka 2,600 kursi mingguan menyang Dallas / Fort Worth ing kabeh telung layanan kasebut.

Hlynur Sigurdsson, Direktur Komersial, Isavia komentar babagan tambahan sing penting kanggo jaringan rute: "Kanggo ngluncurake telung koneksi sajrone pirang-pirang minggu menyang pusat internasional sing gedhe, minangka pratandha yen kita tetep ana ing dalan pertumbuhan sing cepet lan maskapai terus ngerti kesempatan kasebut kasedhiya. ” Dheweke nambahake: "Penerbangan anyar ora mung bakal makili pilihan substansial kanggo para pelanggan liwat jaringan Dallas / Fort Worth, nanging uga ngidini para plancong saka Texas Utara entuk manfaat saka peta rute sing terus berkembang, menehi akses menyang Islandia uga akeh tujuan liyane. "

Dallas / Fort Worth dadi Keflavik 24th tujuan ing AS, langsung nawakake cedhak 64,000 kursi ing pasangan kutha sajrone S18. Uga weruh hub internasional langsung mlebu jam 10th papan ing tengah-tengah 24 kutha AS kasebut, ndhisiki Los Angeles lan ing mburi kapasitas Seattle-Tacoma. Kajaba saka Dallas / Fort Worth menyang jaringan kasebut, terus dadi benteng AS amarga pasar negara paling gedhe Keflavik saka 32 sing dilayani, kanthi meh 1.3 yuta kursi kasedhiya ing musim panas.

Tekane American Airlines, maskapai paling gedhe ing saindenging jagad - ing babagan jumlah bandara sing dioperasikake - tegese Keflavik saiki duwe kabeh hub gedhe AS lan operator penerbangan, gabung karo Delta Air Lines lan United Airlines. Bebarengan karo Air Canada, panggilan maskapai gerbang Islandia saiki duwe jajaran operator transatlantik sing nyengsemake.

Bubar ibukutha Islandia lan India wis nyambung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.