24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Guatemala Breaking News Israel Breaking News News Warta Breaking Paraguay wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Paraguay ngetutake AS lan Guatemala, mbukak kedutaan ing Yerusalem

0a1-71
0a1-71
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Paraguay mbukak kedutaan besar Israel ing Yerusalem, Senin, negara nomer loro sing ngetutake Amerika Serikat nalika pindhah saka Tel Aviv.

Presiden Paraguayan Horacio Cartes lan Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu rawuh ing upacara pelantikan kasebut.

AS pindhahake kedutaan besar menyang Yerusalem seminggu kepungkur, nuwuhake nesu Palestina.

Langkah Washington diterusake Guatemala ing dina Rebo.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov