Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Wengi Putih: Wektu paling ajaib kanggo ngunjungi Estonia diwiwiti tanggal 23 Juni

0a1-86
0a1-86
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dina Midsummer, 23 Juni, sing dikenal kanthi jeneng Jaanipäev, bakal menehi tandha wiwitan 'Wengi Putih' ing Estonia, nalika musim panas nganti wengi. Kanthi srengenge meh meh surup ing Midsummer's Eve, Estonia dadi tujuan sing sampurna kanggo wong-wong sing pengin nglawan godaan turu lan entuk pengalaman mutlak saka pengalaman.

'Wengi Putih' ing Estonia sing misuwur dirayakake kanthi campuran acara lan festival sing luar biasa lan apik banget ing saindenging negara ing saindhenging musim panas, dadi musim ora bisa dilalekake.

Pengunjung diajak teka lan ngrasakake macem-macem kegiyatan, wiwit pesta ing pantai Pärnu nganti mlaku-mlaku ing sakcedhake gaib pulau Saareema, lan wiwit nari ing tengah-tengah Danau Leigo nganti nekani 'The Night of Bonfires Kuno' sadawane Pasisir Baltik.

Acara kalebu:

Festival Musik Lake Leigo, 3-4 Agustus

Festival iki nggabungake alam karo musik kanggo nggawe pengalaman unik lan ora bisa dilalekake karo latar mburi Leigo Lake. Kanthi panggung sing digawe ing pulau cilik sing diwatesi willow, para pengunjung bisa seneng pilihan musik jazz, folk, lan rock kanthi maneka warna. Wayah sore pungkasan dadi pertunjukan kembang api sing apik banget wiwit saka perairan danau lan nggawe pertunjukan piroteknik adhedhasar banyu sing ora bisa dilalekake.

Festival Akhir Pungkasan Baltik, 16-18 Agustus

Festival Akhir Pekan Baltic minangka edisi Estonia Festival Akhir Pekan, festival musik tari paling gedhe ing sisih lor Eropa. Baris kasebut judhule judhulé DJ saka spektrum musik tari elektronik lan kedadeyan ing pantai Pärnu, nampilake rong tahap njaba kanthi pemandangan segara sing luar biasa lan siji panggung njero ruangan. Nyambut tamu luwih saka 30,000 wong sajrone rong dina ekstra, festival kasebut nduweni swasana pesta ruangan sing apik banget kanthi produksi panggung lan piroteknik sing nggumunake.

'Estonia 100 Minggu Panas Musim Panas', 18-25 Agustus

2018 mengeti 100 taun Kamardikan Republik Estonia. Sajrone kesempatan sing penting iki, perayaan ditindakake sajrone taun kanggo menehi tonggak sejarah penting sing paling penting nalika muncul Estonia minangka negara bersatu. 18-25 Agustus bakal ndeleng negara kasebut ngrayakake 'Estonia 100 Minggu Panas Musim Panas', seri acara ing saindenging negara sing kalebu festival panganan, konser musik Estonia, bacaan puisi, kenaikan ing ara-ara samun, kabeh diwiwiti karo perayaan api unggun sing ora bisa dilalekake, dikenal minangka 'Wengi Bonfires Kuno'.

Nindakake tradhisi sing wis dawa, dina Setu pungkasan wulan Agustus ndeleng pirang-pirang atus unggun api murup sadawane pesisir Baltik kanggo ngrayakake musim panas lan ulang taun Kamardikan.