24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Warta Fashion Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Anggur & Roh

Wengi penghargaan CTO: Pertunjukan busana apik banget ing Caribbean Week New York

0a1a1a1-10
0a1a1a1-10
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Werna warna, masakan asli, lan mode Karibia bakal dipajang ing Grand Ballroom ing Wyndham New Yorker Hotel minangka limang desainer Amerika Karibia lan koki Karibia sing duwe talenta khas bakal ditampilake sajrone Dinner lan Acara Fashion Pariwisata Industri Karibia, Kamis, 7 Juni 2018 wiwit 6:30 sore - 10:00 pm minangka bagean saka Minggu Karibia New York 2018 (# CaribbeanWeekNewYork2018, # CWNY18) sing dianakake Organisasi Pariwisata Karibia (CTO).

Peremajaan - Pameran Mode Amerika Karibia bakal tampil karo veteran industri Malchijah Hats saka Guyana, d'Marsh Couture sing dipimpin dening perancang Jamaika Glenroy Maret, desainer busana Haiti, CatouWear, Berny Martin's CatouWear, lan busana merek wanita mewah, Sixty4's Samanta Samuel saka Trinidad lan Tobago. Acara mode kasebut bakal ditampilake dening JLC PRoductions, magepokan karo EventsWorks lan TSD Image.

“For decades, the Caribbean has been a source of inspiration to fashion designers, movie makers and other artists globally, however, the creatives of the Caribbean have yet to capitalize, en masse, in their own vibrant creativity. Surely in this Year of Rejuvenation, we should all agree that the time has indeed come for the Caribbean to shore up its sustainable diversity and as a region, create economic empowerment through cultural development,” said Janice Lawrence-Clarke, Founder CAFE – Caribbean American Fashion Exchange™.

The event will also feature the culinary masterpieces of Barbados native Chef Jason Howard. Chef Howard is marking his place in history as a modern Caribbean chef as he infuses the flavours of his native cuisine with French cooking techniques to create stunning, balanced, and thought-provoking dishes, known for vibrant colours and diverse textures.

"Rawuh ing New York dadi bagean saka perayaan panganan Karibia minangka bukti yen aku yakin yen pengaruh budaya kita wis diwiwiti saka masakan internasional lan restoran sing apik," ujare Howard, nambahake, "Iki kudu dadi inspirasi kanggo koki Karibia sing bakal teka awake dhewe nggunakake bahan, teknik lan rasa sing pisanan nuwuhake semangat kanggo panganan. ”

"CTO komitmen kanggo terus nampilake bakat budaya gedhe ing wilayah kasebut, liwat panganan, musik, mode lan ekspresi liyane," ujare Sylma Brown, direktur CTO-USA. "Minggu Karibia minangka platform sing penting lan sampurna kanggo tujuan supaya ora bisa disorot kanthi nyata lan kompleks ing wilayah kasebut. CTO ngucapke matur nuwun sanget kanggo kesempatan kanggo nuduhake karo kabeh karya sawetara desainer lan koki cerdas ing wilayah kasebut sajrone Minggu Karibia, "tambah Brown.

Caribbean Week New York 2018 bakal rumangsa istimewa ing taun iki amarga warga Apple Big 8.5 yuta bisa ngrasakake kekuwatan kesehatan Karibia sing nambah semangat lan menehi semangat maneh. Sajrone acara suwene seminggu (3-8 Juni), tema kesehatan bakal dilebokake ing pirang-pirang kegiatan, kalebu pameran dagang lan forum pendhidhikan kanggo agen perjalanan babagan cara adol Karibia minangka tujuan kesehatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov