Qatar Airways ngumumake pesawat FIFA Qatar 2022 sing kaping pisanan

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Draft otomatis

Qatar Airways, Mitra Resmi lan maskapai resmi FIFA, dina iki ngumumake pesawat merek Boeing 777 kanthi merek dicet ing Piala Dunia FIFA Qatar 2022, kanggo nandhani rong taun nganti turnamen diwiwiti tanggal 21 November 2022.

Pesawat bespoke, sing nduweni FIFA World Cup Qatar 2022 sing khas branding dicet kanthi tangan kanggo mengeti kemitraan maskapai kasebut karo FIFA. Luwih akeh pesawat ing armada Qatar Airways bakal nampilake livery FIFA World Qatar 2022 lan bakal ngunjungi sawetara tujuan ing jaringan kasebut.

Boeing 777-300ER bakal mlebu layanan ing 21 November penerbangan operasi QR095 lan QR096 antarane Doha lan Zurich. Rute perdana pesawat bespoke maneh negesake komitmen maskapai kanggo kemitraan FIFA kanthi mabur menyang omah FIFA ing Swiss ing tanggal penting iki.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Kita seneng banget ngrayakake kemitraan karo status FIFA lan Qatar minangka tuan rumah FIFA World Cup Qatar 2022 kanthi ngenalake pesawat unik iki menyang armada kita. Minangka Mitra Resmi lan maskapai resmi FIFA, kita bisa ngrasakake bangunan kasenengan sajrone rong taun nganti kita nampani jagad kasebut ing negara sing apik.

“Kesiapan Qatar dadi tuan rumah FIFA World Cup Qatar 2022 kabukten ing sekitar kita. Ing Qatar Airways, jaringan kita bubar ngembang menyang 100 tujuan, lan bakal luwih akeh dadi luwih saka 125 tujuan ing Maret 2021, kanthi frekuensi sing nambah supaya para penumpang bisa lelungan nalika pengin ndelok jagad, kanthi aman lan andal. Ing Bandar Udara Internasional Hamad, Mitra Bandara Resmi kanggo Piala Dunia FIFA Qatar 2022, persiapan kanggo tuwuhing lalu lintas sing diarepake isih ana. Proyek ekspansi bandara bakal nambah kapasitas luwih saka 58 yuta penumpang saben taun ing taun 2022. ”

Wakil Presiden Senior Marketing lan Komunikasi Perusahaan Qatar Airways, Ms. Salam Al Shawa, nambah: "Qatar Airways bangga bisa nerusake perjalanan kanggo ndhukung turnamen FIFA lan FIFA World Cup Qatar 2022 saiki mung rong taun, kita seneng banget ngumumake pesawat sing apik iki. "

Sekretaris Jenderal Pengiriman & Warisan Sekretaris Jenderal lan Ketua FIFA World Cup Qatar 2022 LLC, Yang Mulia Hassan Al Thawadi, nambahake: "Nalika nyedhaki rong taun nganti tonggak wiwitan tanggal 21 November, seneng ndeleng mitra pangiriman turnamen utama liyane kayata Qatar Airways entuk target Qatar 2022 sing penting. Waca merek FIFA World Qatar 2022 sing nutupi kabeh pesawat minangka wayahe nyenengake kanggo kabeh wong sing melu turnamen bersejarah iki lan langkah promosi penting ing dalan menyang taun 2022. Muga-muga bisa mbuktekake iki bisa mbantu para penggemar nalika bisa mabur ing kene pesawat kasebut mung rong taun suwene kanggo Piala Dunia FIFA kaping pisanan ing Timur Tengah lan Jagad Arab lan kita ngarep-arep bisa nampani kabeh wong sing teka ing Qatar. ”

Direktur Pemasaran FIFA, Jean-François Pathy, ujar: “Mitra Resmi Qatar Airways ngluncurake pesawat ikon apik sing nampilake livery FIFA World Cup Qatar 2022 iki minangka tonggak penting. Kita ngarep-arep sambutan penggemar saka sak ndonya kanggo ngrasakake FIFA World Cup ™ unik iki lan nemokake Qatar sajrone rong taun. ”

Qatar Airways, kanthi kemitraan karo Liburan Qatar Airways, bakal enggal ngluncurake paket plancongan sing luwih dhisik kanggo ngunjungi Qatar kanggo FIFA World Cup Qatar 2022.

Print Friendly, PDF & Email