Asosiasi Warta Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Dominica ngluncurake Kampanye ReDiscover Dominica

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1-1
0a1a1a1a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dominica, Pulo Alam Karibia, wis ngluncurake "Kampanye ReDiscover Dominica" kanggo nyengkuyung para plancong ngunjungi pulau kasebut. Pengunjung, kanca saka Dominica, lan Dominikan bisa nikmati diskon nalika lelungan menyang Pulo Alam lan, kanthi mangkono, nulungi negara kasebut supaya bisa pulih. Dominica disiksa dening Topan Maria ing wulan September, 2017.

Pejabat pariwisata wis kerja bareng karo para pelaku industri utama kanggo negesake maneh posisi pulau kasebut dadi tujuan Karibia sing dikarepake. Tujuane dibangun maneh lan dadi wayah sing pas kanggo para pecinta alam, wisatawan sing migunani, para petualangan, turis plesiran, penggemar kesehatan, turis pendhidhikan lan liya-liyane kanggo ngunjungi Pulo Alam. Kampanye ReDiscover Dominica bakal menehi penawaran akomodasi hotel lan kegiatan ing pulau kanggo narik wisatawan.

Kampanye ReDiscover Dominica bakal diluncurake ing kabeh pasar sumber utama ing pulau kasebut kayata Amerika Serikat, Inggris, Kanada, Prancis, Jerman, Karibia lan India Barat Prancis.

Dominica minangka republik pulo. Ibukutha, Roseau, dununge ana ing sisih leeward pulau kasebut. Iki minangka bagean saka Kepulauan Windward ing kepulauan Antillen Kecil ing Segara Karibia. Pulo iki wewatesan karo Guadeloupe ing sisih lor-kulon lan Martinique ing sisih kidul-kidul.

Jeneng kasebut diucapake kanthi negesake suku kata kaping telu, gegandhengan karo jeneng Prancis Dominique. Wis dijuluki "Pulo Alam Karibia" kanggo lingkungan alam.

Iki minangka pulau paling enom ing Antillen Kurang, lan nyatane isih dibentuk dening kegiatan geothermal-vulkanik, kaya sing kabukten karo banyu panas paling gedhe nomer loro ing donya, sing diarani Danau Mendidih.

Pulo iki duwe alas udan pegunungan sing subur, lan dadi omah akeh tanduran, kewan, lan spesies manuk langka. Ana wilayah xeric ing sawetara wilayah pesisir kulon, nanging udan deres ana ing pedalaman.

Parrot Sisserou, uga dikenal minangka amazon kekaisaran lan mung ditemokake ing Dominica, minangka manuk nasional pulau kasebut lan ditampilake ing bendera nasional.

Ekonomi pulau gumantung karo pariwisata lan pertanian.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov