Airlines Airport aviation Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Industri maskapai Brasil entuk 80% kapasitas ing wulan Desember

Industri maskapai Brasil entuk 80% kapasitas ing wulan Desember
Ronei Glanzmann, kepala Sekretariat Penerbangan Sipil Nasional
ditulis dening Harry S. Johnson

Rata-rata penerbangan saben dina Brasil mudhun saka 2,500 nganti 200 udakara Covid-19 periode kunci pandemi.

Ing pirang-pirang wulan kanthi mundhak paling dhuwur ing Covid-19 kasus, maskapai Brasil nyuda operasine nganti 99 persen.

Nanging saiki, sektor penerbangan sipil Brasil katon mundur saka pengaruh pandemi COVID-19 sing kuat, lan ing wulan Desember ngarepake operasi ing 80 persen kapasitas sing didaftar ing wulan sing padha taun kepungkur, Ronei Glanzmann, kepala Sekretariat Penerbangan Sipil Nasional, ujar ing forum sing disponsori dening Menteri Infrastruktur.

Ing minggu-minggu pungkasan, ana peningkatan kegiatan maskapai Brasil.

Penerbangan internasional ing wulan Desember dijangka udakara 45 persen kapasitas katon setaun kepungkur.

Iki "nomer sing apik banget dibandhingake karo negara-negara Amerika Selatan liyane," ujare Glanzmann.

"Ing pasar internasional, pemulihan luwih alon amarga kita gumantung karo pasar liyane," jarene. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.