24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

AELF FlightService mlebu kontrak jangka panjang karo Windrose Airlines

Draft otomatis
AELF FlightService mlebu kontrak jangka panjang karo Windrose Airlines
ditulis dening Harry S. Johnson

AELF FlightService, sing mentas mlebu pasar piagam widebody, mlebu kontrak 14 wulan kanggo mabur penerbangan charter kanggo Windrose Airlines. 

Wiwit minggu iki, perusahaan kasebut bakal mbukak pesawat kanggo maskapai penerbangan Ukraina ing rute sing kalebu Kiev menyang New York lan Kiev menyang Hong Kong. Rute kasebut bakal dilayani ing A330-200 MSN 700 kanthi kemitraan karo Maleth Aero sing berbasis ing Malta. 

Windrose Airlines minangka maskapai penerbangan charter Ukraina sing bermarkas ing Kiev, sing ngoperasikake penerbangan charter menyang tujuan ing Eropa, Turki, Israel, lan Mesir. Miturut kontrak kasebut, AELF FlightService bakal nyedhiyakake sub-service menyang Windrose Airlines, kanggo rute atas jenenge UkrPoshta, jabatan nasional Ukraina.

"Sajrone 13 taun kepungkur, Windrose dadi pelopor ing macem-macem proyek armada penerbangan ing Ukraina. Kita seneng banget babagan layanan penerbangan kargo sing saiki dikenalake bebarengan karo AELF FlightService, Maleth Aero lan mitra lokal, UkrPoshta. Transportasi barang akeh dikarepake, luwih-luwih ing jaman kangelan iki, mula kita seneng nawakake layanan iki kanggo para pelanggan lan ngarepake ngembangake arah bisnis iki ing taun 2021, ”ujare Vladimir Kamenchuk, Direktur Jenderal Perusahaan Penerbangan Windrose.

Transaksi kasebut dirundingake dening spesialis penyewaan global Air Charter Service (ACS).

"Kita seneng bisa ngamanake kesepakatan iki, sing mupangat kanggo kabeh pihak. Kita wis kerja bareng ing saben langkah karo AELF FlightService, lan kita seneng banget nalika nata kontrak jangka panjang iki kanggo dheweke lan kolega ing Windrose, "ujare Scott Collier, Direktur Lease EMEA kanggo ACS .

Iki minangka kontrak leasing basah pertama kanggo AELF FlightService, sing wis pirang-pirang taun ana ing bisnis sewa garing lan saiki nawakake macem-macem layanan sewa lepasan, lembab, lan garing. AELF FlightService minangka perusahaan penyewaan pesawat komersial komersial lan operator pesawat penumpang lan pesawat ACMI / Piagam. Perusahaan kasebut duwe kantor ing Chicago, Miami, lan Dublin.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.