24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Plancongan mbesuk karo kulawarga dadi prioritas kanggo wong Amerika

Plancongan mbesuk karo kulawarga dadi prioritas kanggo wong Amerika
Plancongan mbesuk karo kulawarga dadi prioritas kanggo wong Amerika
ditulis dening Harry S. Johnson

Nalika nyedhaki musim liburan, para pelancong Amerika duwe kekarepan tetep kanggo lelungan, sanajan negara kasebut nate nantang tantangan pandemi, lan lelungan mbesuk - utamane ing njero omah lan karo anggota kulawarga - tetep dadi prioritas, miturut jajak pendapat anyar.

Temuan iki cocog karo inisiatif Ayo Ayo Ana, sing wis takon karo para peneliti kanggo ngenali mupangat sing bisa kabukten saka ngarep-arep lan ngrencanakake pengalaman lelungan mbesuk.

"Ayo Ayo, Bebarengan," pesen kunci sing dituduhake dening ewu organisasi ing saluran sosial lan digital, ngelingake kulawarga babagan preinan yen plancongan mbesuk bakal nggawa pirang-pirang wulan ing plancongan lan plancongan.

Konten diwenehi tag nganggo hashtag #LetsMakePlans.

Saklawasé setengah wisatawan Amerika (47%) nglaporake manawa bakal rumangsa seneng utawa seneng banget nampa hadiah sing gegandhengan karo lelungan ing musim liburan iki.

Panemuan kasebut nuduhake manawa, kanthi tawaran lelungan sing akeh kasedhiya saka panyedhiya ing saindenging industri, utamane ing dina Jumuah Ireng lan Senin Cyber ​​- akeh sing nduwe kabijakan pesenan lan pembatalan sing fleksibel - hadiah lelungan bakal dadi hadiah sing ditresnani kanggo wong sing ditresnani ing musim liburan iki.

"Kita kabeh luwih pantes milih-milih musim liburan iki, lan mikir babagan perjalanan sabanjure minangka cara sing apik," ujare Asosiasi Plancongan AS Presiden lan CEO Roger Dow, sing organisasi mbantu mbantu Ayo Ayo Ana. "Sanajan kudu kedadeyan ing dalan, lelungan menyang buku minangka pengangkat swasana sing fenomenal, lan kebijakan penawaran lan lelungan pancen luwih disenengi saiki.

"Menehi lelungan mbesuk minangka hadiah - bisa uga dadi tema musim iki," ujare Dow.

Saklawasé 60% responden setuju manawa entuk plancongan sajrone nem wulan sabanjure bakal nggawe dheweke rumangsa ana sing seneng bisa ditunggu-tunggu, miturut Analis Tujuan. Iki cocog karo riset dening Institut Riset Positif Terapan, sing nemokake manawa 71% responden kanggo survei nglaporake ngrasakake tingkat energi sing luwih gedhe yen ngerti duwe rencana sing direncanakake sajrone nem wulan sabanjure.

Saliyane penempatan media digital lan sosial online nganti 31 Desember, pesen "Ayo Ayo Ana Bebarengan" uga bakal ditampilake ing tampilan video Lightbox ing luwih saka satus pusat perbelanjaan lan ritel ing saindenging negara, saka Pantai Barat nganti New England. Wiwit diluncurake ing awal September, gerakan Ayo Ayo Ana wis dianut luwih saka 3,000 organisasi lelungan, nggunakake pesen lan citra umum kanggo nggayuh jutaan wisatawan ing mangsa ngarep. Koalisi Ayo Ayo Ana, panitia utama inisiatif kasebut, kalebu luwih saka 80 bisnis ing industri lelungan lan liya-liyane, kalebu: American Airlines; American Express; Asosiasi Pengembangan Resor Amerika; Ngoyak; Garis Udara Delta; Taman, Pengalaman lan Produk Disney; Ecolab; Enterprise Holdings, Inc. Expedia; Hilton; Biro Pengunjung & Konvensi Hilton Head Island-Bluffton; Hyatt Hotels Corporation; Konvensi Las Vegas lan Pengunjung Pengunjung; Hotel Loews & Co; Marriott Internasional; PepsiCo; Saber; Departemen Pariwisata Dakota Selatan; United Airlines; Asosiasi Plancongan AS; Visa; Dolan maring California; Dolan maring Spokane; lan World Cinema, Inc., ing antarane organisasi liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.