24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Hawaii HITA Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Sewa Liburan Hawaii Entuk Luwih Saka Hotel

Pendhudhukan sewa liburan Hawaii sluggish ing April 2020
Rentals plancongan Hawaii

Ing wulan Oktober 2020, total pasokan saben wulan Rentals plancongan Hawaii yaiku 373,600 unit wengi (-57.0%) lan panjaluk saben wulan yaiku 85,000 unit wengi (-86.4%), ngasilake rata-rata unit hunian saben wulan 22.7 persen (-49.1 poin persentase).

Yen dibandhingake, hotel ing Hawaii duwe rata-rata hunian 19.7 persen ing Oktober 2020. Penting, dicathet manawa ora kaya hotel, hotel kondhisi, resor timeshare, lan unit sewa liburan durung mesthi kasedhiya ing taun utawa saben dina ing wulan asring nampung tamu sing luwih akeh tinimbang kamar hotel tradisional. Tarif rata-rata saben dina (ADR) kanggo Plancongan Hawaii unit sewa ing saindenging negara ing wulan Oktober yaiku $ 208, sing luwih dhuwur tinimbang ADR kanggo hotel ($ 174).

Program uji coba pre-travel negara kasebut diwiwiti tanggal 15 Oktober, saéngga para penumpang teka saka negara-negara luar negeri lan lelungan antar negara liya kanggo ngatasi karantina mandiri 14 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Pengujian Terpercaya lan Mitra Perjalanan. Kabeh lelungan trans-Pasifik liyane tetep tundhuk karantina mandiri 14 dina. Kabupaten Kauai, Hawaii, Maui, lan Kalawao (Molokai) uga duwe karantina parsial ing wulan Oktober.

Ing Oahu, sewa jangka pendek (nyewa kurang saka 30 dina) ora diidini beroperasi ing wiwitan wulan Oktober. Nanging, nalika Oahu pindhah menyang Tier 2 saka Rencana Pembukaan maneh tanggal 22 Oktober, sewa jangka pendek sing sah diidini dibukak maneh. Kanggo Maui County, para turis sing ngenteni asil tes pra-lelungan diijini tetep nyewa liburan minangka papan karantina. Ing Pulo Hawaii lan Kauai, penyewaan jangka pendek sing sah diidini beroperasi sajrone ora digunakake minangka lokasi karantina.

Divisi Riset Pariwisata Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) nerbitake temuan laporan sing nggunakake data sing dikompilasi dening Transparent Intelligence, Inc. Data ing laporan iki khusus ora kalebu unit sing dilaporake ing Laporan Kinerja Hotel Hawaii HTA lan Laporan Ukur Triwulanan Hawaii Timeshare. Ing laporan iki, sewa liburan ditemtokake minangka panggunaan omah sewaan, unit kondhisi, kamar pribadi ing omah pribadi, utawa kamar / ruang bersama ing omah pribadi. Laporan iki uga ora nemtokake utawa mbedakake antarane unit sing diidini utawa ora ditampa. "Legalitas" apa wae unit sewa liburan ditemtokake adhedhasar kabupaten.

Sorotan Pulo

Ing wulan Oktober, Maui County duwe pasokan sewa liburan paling gedhe kanggo kabeh papat kabupaten kanthi 138,500 unit wengi sing kasedhiya, yaiku penurunan 53.5 persen dibandhingake setaun kepungkur. Panjaluk unit yaiku 29,051 unit wengi (-87.6%), ngasilake hunian 21.0 persen (-57.6 poin persentase) kanthi ADR $ 227 (-36.2%). Hotel Maui County 14.2 persen dikuwasani kanthi ADR $ 226.

Langkawi pasokan sewa liburan ana 96,500 unit wengi sing kasedhiya (-59.4%) ing wulan Oktober. Permintaan unit yaiku 26,300 unit wengi (-84.6%), ngasilake hunian 27.2 persen (-44.3 poin persentase) lan ADR $ 173 (-32.7%). Hotel Oahu 22.0 persen dikuwasani kanthi ADR $ 158.

The Pulo Hawaii pasokan sewa plancongan ana 80,000 unit wengi sing kasedhiya (-61.7%) ing wulan Oktober. Panjaluk unit yaiku 17,416 unit wengi (-86.7%), ngasilake hunian 21.8 persen (-40.8 poin persentase) kanthi ADR $ 192 (-26.3%). Hotel Pulau Hawaii 19.8 persen dikuwasani kanthi ADR $ 140.

Kauai nduwe nomer paling sithik unit wengi sing kasedhiya ing wulan Oktober ing 58,500 (-52.5%). Permintaan unit yaiku 12,300 unit wengi (-86.1%), ngasilake 21.0 persen hunian (-50.6 poin persentase) kanthi ADR $ 261 (-34.2%). Hotel Kauai 21.3 persen dikuwasani kanthi ADR $ 212.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.