Airport Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Tes COVID Bandara Rapid: Tujuan Eropa

Pilih basa sampeyan
Tes COVID Bandara Rapid: Tujuan Eropa
tes COVID bandara cepet

Lampu hijau kanggo salah sawijining panjaluk sing paling ketat saka kabeh sektor pariwisata kanggo njamin lelungan menyang Eropa pungkasane teka saka Brussels. Cara kasebut yaiku bandara sing cepet Tes COVID, asile bisa nyengkuyung lelungan lan ekonomi.

Sanajan saiki Komisi Eropa durung nggawe aturan sing nyata - mung ngumumake rekomendasi sing kuat - iki kayane langkah pertama kanggo miwiti maneh lelungan lan, utamane, penerbangan ing wilayah Schengen.

Pitakon sapa sing kudu mbayar jutaan tes saben dina tetep mbukak, nanging ing wektu kasebut Uni Eropa ngumumake alokasi 100 yuta euro kanggo nglengkapi Negara-negara EU kanthi tes lan wis nyedhiyakake 35.5 yuta kanggo Palang Merah kanggo mbantu nglatih staf lan ngaktifake tim tes seluler organisasi kanggo nambah kapasitas uji coba COVID-19 ing saindenging Eropa.

Swab cepet, sing ngidini mriksa manawa penumpang positif virus Sars-COVID udakara 20 menit, bisa digunakake minangka alat kontrol wates kanggo para plancong saka negara anggota. Komisi Eropa uga kanthi eksplisit njaluk kabeh pamrentah supaya ngetrapake "pengakuan bebarengan" kanggo asil tes supaya mekanisme iki nyengkuyung gerakan lan lelungan ing antarane negara-negara lan nelusuri kontak lintas-wates.

Kajaba iku, Uni Eropa wis ngerti manawa wiwit tanggal 28 Oktober pungkasan, Pusat Pencegahan lan Kontrol Penyakit Eropa lan EASA (Badan Keamanan Penerbangan Eropa) nggawe protokol keamanan umum kanggo transportasi udara, sing sah kanggo kabeh bawana lan sing nyedhiyakake model umum tes COVID bandara cepet ing bandara.

UE jelas banget babagan pernyataan resmi babagan kebutuhan nggunakake model umum: "Pangenalan asil tes penting kanggo nggampangake sirkulasi lintas-wates, nelusuri kontak, lan perawatan.

": Negara-negara anggota dianjurake supaya saling ngakoni asil tes antigen cepet sing memenuhi kriteria sing ditemtokake ing rekomendasi kasebut lan ditindakake ing kabeh Negara Anggota Uni Eropa kanthi fasilitas uji coba operasional sing sah.

"Kepatuhan karo rekomendasi kasebut uga bisa nyumbang kanggo gerakan bebas wong lan fungsi pasar internal sing pas ing wektu nalika kapasitas nindakake tes diwatesi."

Panjaluk saka sektor pariwisata sing migunani kanggo miwiti maneh perjalanan, pungkasane ditampa. Industri kasebut, nyatane, tetep negesake manawa implementasi tes COVID bandara kanthi cepet ing saindenging bawana bakal menehi dorongan kanggo mobilitas Eropa kanthi pangurangan biaya. Maskapai, mesthine minangka sing paling penting kanggo ngetrapake langkah iki.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.