News

American Airlines ngupaya Latino

American Airlines ngluncurake kampanye pariwara nasional minggu iki kanggo para pelancong Hispanik AS ing upaya nambah bisnis Amerika lan bisa ngladeni populasi Latino sing luwih apik.

Print Friendly, PDF & Email

American Airlines ngluncurake kampanye pariwara nasional minggu iki kanggo para pelancong Hispanik AS ing upaya nambah bisnis Amerika lan bisa ngladeni populasi Latino sing luwih apik.

Kanthi kampanye anyar iki, Amerika ngupayakake terus dadi maskapai pilihan, nggabungake wong Latino lan kulawargane kanthi nyukupi kabeh kabutuhan plancongan - ngubungake karo rekan bisnis lan wong sing dikasihi ing bagean endi wae.

"Wong Amerika wis komitmen karo demografi penting iki wis puluhan taun," ujare Dan Garton, wakil presiden pemasaran eksekutif Amerika. "Minangka maskapai penerbangan AS sing misuwur sing ngladeni Amerika Latin, uga anggota pendiri aliansi oneworld (R), kita duwe posisi sing cocog kanggo nyedhiyakake layanan sing ndadekake kulawarga gampang sesambungan lan para pelancong bisnis bisa nindakake bisnis. . "

Kampanye kasebut - digawe dening agensi Hispanik AS sing wis suwe ing Amerika, Zubi Advertising Services, Inc. - bakal target konsumen Hispanik kanthi pariwara ing publikasi cetak lan jaringan TV utama Spanyol, Univision lan Telemundo, ing antarane media liyane. Fokus kampanye yaiku supaya Hispanik luwih ngerti babagan manfaate dadi anggota program American Airlines AAdvantage.

Sistem rute Amerika Latin / Meksiko saiki duwe 40 tujuan ing 17 negara, kalebu limang tujuan Elang Amerika ing Meksiko. Kajaba iku, Elang Amerika lan Amerika mabur menyang San Juan, Puerto Rico, lan limang tujuan ing Republik Dominika.

Kajaba iku, wong Amerika bubar nambah layanan anyar menyang Madrid, Spanyol, ngluncurake penerbangan nonstop saka Bandara Internasional Dallas / Fort Worth ing wulan Mei. Amerika uga mabur menyang Madrid saka Miami, lan menyang Barcelona, ​​Spanyol, saka Bandar Udara Internasional John F. Kennedy ing New York.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.