Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways nyuda sawetara mil sing dibutuhake kanggo penerbangan penghargaan 49%

Qatar Airways nyuda sawetara mil sing dibutuhake kanggo penerbangan penghargaan 49%
Qatar Airways nyuda sawetara mil sing dibutuhake kanggo penerbangan penghargaan 49%
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways Privilege Club ngethok jumlah Qmiles sing dibutuhake kanggo memesan penerbangan penghargaan nganti 49% ing pangembangan utama kanggo transformasi kanggo menehi hadiah sing luwih akeh kanggo para anggota sing setia.

Syarat Qmiles Privilege Club bakal dikurangi kanggo penerbangan penghargaan kanggo kabeh anggota sing lelungan karo Qatar Airways nalika nyambungake penerbangan liwat Bandara Best in the Middle East, Hamad International Airport (HIA), uga sing lelungan menyang utawa saka Doha menyang Afrika, Amerika , Asia, Eropa, lan Oceana.

Anggota Klub Privilege pesenan tiket penghargaan flexi - sing mbutuhake kaping pindho nomer Qmiles minangka penerbangan penghargaan - uga bakal entuk manfaat saka pengirangan kasebut. Anggota bisa nggunakake Qcalculator Club Privilege kanggo ngerti jumlah Qmiles sing dibutuhake kanggo penerbangan penghargaan kanggo rute lan kabin pilihan.

Ing kabijakan anyar, ing Kelas Bisnis, penerbangan penghargaan bali saka Sao Paulo (GRU) menyang Tokyo (HND) dikurangi 49% saka 391,000 dadi 200,000 Qmiles, saka Auckland (AKL) menyang Los Angeles (LAX) nganti 45% persen saka 434,000 nganti 240,000, saka Paris (CDG) menyang Bangkok (BKK) nganti 40% saka 251,000 nganti 150,000 lan saka Doha (DOH) menyang London (LHR) nganti 26% persen saka 116,000 nganti 86,000. Ing Kelas Ekonomi, penerbangan penghargaan bali saka Mumbai (BOM) menyang New York (JFK) dikurangi 39% persen saka 131,500 dadi 80,000 Qmiles.

Kepala Petugas Komersial Qatar Airways, Pak Thierry Antinori, ujar: "Qmiles saiki nggawa sampeyan luwih adoh nalika lelungan karo penerbangan jarak jauh sing dawa lan dawa. Kita wis nambah kekuwatane ing upaya penting kanggo njamin manawa anggota Klub Keistimewaan Qatar Airways sing dihargai bakal diganjar amarga kasetyane. Langkah iki minangka bagean saka transformasi program kasetyan kita sing luwih akeh sing wis pirang-pirang dandan taun iki - kanthi owah-owahan sing luwih apik ing wulan ngarep. Tujuane kanggo nggawe lan nguatake awake dhewe minangka program loyalitas maskapai utama ing Timur Tengah lan ing antarane sing paling apik ing saindenging jagad. "

Awal taun iki, Qatar Airways Privilege Club nyinaoni kabijakan Qmiles kanggo menehi fleksibilitas luwih akeh - nalika ana anggota sing entuk utawa ngentekake Qmiles, saldo saiki bisa digunakake sajrone 36 wulan. Kajaba iku, Privilege Club bubar ngilangi biaya pesenan kanggo penerbangan penghargaan. Anggota sing memesan penerbangan penghargaan Kelas Bisnis bakal terus nampa akses Lounge gratis - kalebu Al Mourjan Business Class Lounge ing HIA - lan alokasi kursi.

Anggota Klub Privilege bakal terus entuk Qmiles nalika lelungan karo Qatar Airways, maskapai oneworld®, utawa mitra maskapai apa wae. Dheweke uga bisa entuk Qmiles kanthi nggunakake kertu kredit Qatar Airways lan nalika blanja karo mitra ritel lan gaya urip Privilege Club. Qmiles bisa ditebus kanthi nesu bathi sing nyenengake kalebu penerbangan penghargaan, upgrade utawa bagasi ekstra ing Qatar Airways, blanja ing Qatar Duty Free uga penerbangan lan hotel tetep karo mitra.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.