aviation Awards Warta Breaking Bahama Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional budaya Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Apa Anyar ing Kepulauan Bahama ing Musim Dingin iki

Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari
Pelayaran Bahamas pas musim gugur lan musim salju

Luwih Apik ing Bahama ing musim salju iki nalika negara kasebut nampani pengunjung internasional kanggo nikmati srengenge, pasir lan segara. Saka pambukaan hotel kanthi penawaran menarik kanggo tiket pesawat $ 500 kanggo Promosi Papan Kepulauan Bahama Out Islands, Bahama minangka tujuan sing cocog kanggo para plancong sing kepengin ucul saka mangsa adhem ing musim liburan iki.

NEWS 

Menteri Pariwisata Nggawe Pandhuan Pola Interaktif - Ing upaya supaya rencana plancongan Bahamian sing aman, sing dibutuhake banget luwih rapi, Menteri Pariwisata nggawe peta interaktif sing nyedhiyakake para pandhuan kanthi pandhuan ing saben pulo pandhuan sing paling anyar, kalebu jam operasi, akses pantai lan liya-liyane.

Pembukaan Hotel Saindhenging Bahama - Pulo Swarga Atlantis dijadwalake dibukak maneh tanggal 10 Desember 2020, lan Eleuthera's French Leave Resort bakal dibukak maneh tanggal 15 Desember 2020. Grand Hyatt Baha Mar lan Exuma Grand Isle Resort & Spa kalorone dijadwalake dibukak maneh tanggal 17 Desember 2020. Sandal Royal Bahamian Resort bakal dibukak maneh tanggal 28 Januari 2021, nalika Sandal Emerald Bay bakal dibukak tanggal 1 Februari 2021.

Ekspansi Bandara Exuma lan Long Island[FE (1] s - Bandara Internasional Exuma entuk upgrade utama. Proyek kasebut, sing dijadwalake bakal diwiwiti wulan ngarep, bakal nggedhekake terminal saka 2,000 kaki persegi dadi 60,000 kaki persegi. Negara kasebut ngrencanakake ekspansi bandara tambahan kanggo Long Island, sing samesthine rampung ing wulan Maret 2022. Proyek kasebut bakal nggedhekake landasan pacu bandara saka 4,000 kaki dadi 6,500 kaki.

PROMOSI LAN Nawaran 

Kanggo dhaptar lengkap lan dhaptar paling anyar babagan Bahamas, bukak www.bahamas.com/deals-packages.    

Out Island Black Friday Air Credit - Papan Promosi Kepulauan Bahama Out nawakake Kredit udhara $ 500 dina Jumuah Ireng iki kanggo mbantu para plancong ngrancang plancongan Bahamian sabanjure. Kredit ditrapake nalika pre-booking paket 7-malam klebu udara ing hotel anggota Papan Promosi Bahama Out Islands sing melu. Pelancong kudu dipesan nganti tanggal 30 November 2020 lan lelungan ing tanggal 31 Januari 2021. Tanggal pemadaman ditrapake.

Paket Gratis Wengi Pertama Atlantis - Ing pahargyan pambukaan resor kasebut, Atlantis nawakake tamu kanggo para tamu wengi pertama gratis kanthi minimal minimal rong wengi. Bisa dipesen ing antarane 10 - 22 November lan valid kanggo nginep antarane 10 - 17 Desember.

Paket Ngimpi Baha Mar lan Paket Liburan - Grand Hyatt Baha Mar nawakake tamu 20 persen mati pas wektu kanggo resor dibukak tanggal 17 Desember. Pesen nganti 6 Desember 2020 kanggo nginep nganti tanggal 4 April 2021.

Coral Sands Resort Credit - Resor Pulo Harbour sing dikasihi nawakake $ 100 kredit resor kalebu sarapan kontinental saben dina kanggo loro lan akses menyang kabeh olahraga banyu sing ora nganggo motor nalika nginep paling ora rong wengi. Tawaran kasebut sah nganti tanggal 15 Desember 2020.

Bebungah lan tambahan 

Travel Weekly kang Anugrah Magellan Ngenali Kampanye 'Masih Rockin' Bahama - Kampanye Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas Isih Rockin 'dianugerahi kampanye pariwara / pemasaran tujuan paling apik. Sawise Hurricane Dorian, kampanye kasebut nyoroti 14 pulau utama Bahama sing ora terganggu dening badai, sing nyumbang kanggo taun pemecah rekor 7.2 yuta pengunjung ing taun 2019. Penghargaan kasebut uga ngakoni kampanye Kementerian Saka Bahamas With Love, sing dianugerahi perak ing kategori komersial TV pemasaran tujuan.

Babagan BAHAMAS 

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kepulauan Bahama duwe nelayan, nyilem, numpak prahu, lan ewu mil saka banyu lan pantai sing paling apik ing bumi sing ngenteni kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com utawa ing FacebookYouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama. 

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.