24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pecah Siprus Warta Breaking Czechia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Siprus Airways ngluncurake rute Prague-Larnaca anyar

0a1-1
0a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Penerbangan perdana Siprus Airways saka Larnaca menyang Prague saiki ditindakake. Penerbangan kasebut mangkat saka Larnaca sawise 11:00 esuk lan mlebu ing Prague jam 13:40. Bandara Prague nampani pesawat Siprus Airways kanthi ucapan meriam banyu kanthi upacara lan nampani tamu lan penumpang resmi ing Gerbang, kanthi pemotongan pita tradisional bandara.

Siprus Airways bakal nyambung Larnaca karo Prague, wiwitane saben dina Jumuah lan wiwit tanggal 2 Juli saben dina Senen lan Jumuah.

Babagan Siprus Airways

Ing wulan Juli 2016, Charlie Airlines Ltd, perusahaan registrasi Siprus, menang kompetisi tender kanggo hak nggunakake merek dagang Siprus Airways sajrone dasawarsa. Perusahaan kasebut ngluncurake penerbangan ing wulan Juni 2017 menyang 4 tujuan.

Siprus Airways adhedhasar ing Bandara Internasional Larnaca. Kabeh penerbangan Siprus Airways beroperasi nganggo pesawat Airbus A319 modern kanthi kapasitas 144 kursi Kelas Ekonomi.

Tujuan jangka panjang perusahaan yaiku menehi kontribusi kanggo nambah pariwisata ing Siprus, lan ing wektu sing padha nyebarake para wisatawan lokal.

Babagan Prague

Prague minangka ibukutha lan kutha paling gedhe ing Republik Ceko, kutha paling gedhe kaping 14 ing Uni Eropa lan uga ibukutha sejarah Bohemia. Dumunung ing sisih lor-kulon negara kasebut ing kali Vltava, kutha iki dununge udakara 1.3 yuta wong, dene zona kutha sing luwih gedhe kira-kira ana pedunung 2.6 yuta. Kutha iki duwe iklim sedheng, kanthi musim panas sing anget lan mongso adhem.

Prague wis dadi pusat politik, budaya lan ekonomi ing Eropa tengah sing lengkap karo sejarah sing sugih. Didhisiki nalika jaman Romanesque lan berkembang subur ing jaman Gothic, Renaissance lan Baroque, Prague minangka ibukutha kerajaan Bohemia lan papan dununge utama sawetara Kaisar Romawi Suci, sing paling penting yaiku Charles IV (udakara 1346–1378). Kutha iki dadi kutha penting ing Monarki Habsburg lan Kekaisaran Austro-Hongaria. Kutha iki nduweni peran penting ing Reformasi Bohemia lan Protestan, Perang Telung Puluh Taun lan sejarah abad kaping-20 minangka ibukutha Cekoslowakia, sajrone Perang Dunia uga nalika jaman Komunis sawise perang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov