Airlines Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Preinan Thanksgiving ora bakal menehi dorongan cepet kanggo turis domestik AS

Preinan Thanksgiving ora bakal menehi dorongan cepet kanggo turis domestik AS
Preinan Thanksgiving ora bakal menehi dorongan cepet kanggo turis domestik AS
ditulis dening Harry S. Johnson

87% responden AS ing survey industri lelungan paling anyar ing wulan November ujar manawa dheweke kuwatir watesan babagan sosialisasi karo kanca lan kulawarga. Iki penting banget ing wayah sore Thanksgiving, sawijining perayaan sing diarep-arep akeh sing bakal nyebabake lelungan domestik.

Pariwisata domestik wis diarani minangka 'jalur vital' kanggo pemulihan pariwisata sajrone Covid-19 lan amarga Thanksgiving saiki ana ing AS, iki bakal dianggep minangka 'cahya' kanggo sektor pariwisata AS. Nanging, Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC) wis menehi saran babagan lelungan domestik sajrone periode iki, lan survey konsumen paling anyar nuduhake manawa iki nuduhake sikap konsumen, kanthi akeh para turis sing durung yakin babagan rencana perjalanan taun iki. Thanksgiving ora bisa nawakake 'garis urip' sing dibutuhake banget kanggo bisnis sing gegandhengan karo pariwisata. 

Persentase wong-wong sing 'ora setuju' yen bakal lelungan domestik ing taun iki tetep tetep ing survey pamulihan COVID-10 konsumen 19 minggu. Para responden sing milih bakal memesan perjalanan domestik taun iki, nanging wis nambah sithik. Ing minggu 1 (10th -14th Juni) mung 15% nyatakake dheweke bakal lelungan lelungan domestik ing taun 2020 nanging ing minggu 10 ing wiwitan November, kanthi Thanksgiving ing cakrawala, iki mundhak dadi 21%. Iki isih nyuda rasa percaya dhiri.

42% total lelungan domestik ing AS yaiku kanggo 'ngunjungi kanca lan sedulur' (VFR) ing taun 2019. Thanksgiving minangka salah sawijining wektu lelungan kanggo turisme domestik sing paling populer kanthi 167 yuta lelungan sing ditindakake ing November 2019.

Sanajan, nalika negara kasebut terus nyekel status minangka kasus lan kematian paling dhuwur amarga COVID-19, permintaan domestik sing jelas tetep luwih murah tinimbang taun-taun sadurunge, nanging sawetara luwih yakin tinimbang liyane.

Nalika ana respon sing beda-beda campuran ing preferensi lelungan domestik sajrone iki, organisasi pemasaran tujuan (DMO) lan bisnis pariwisata kudu diterusake.

VFR minangka kontributor penting kanggo sektor pariwisata AS lan sanajan akeh sing cenderung ora lelungan kanggo periode iki, bakal ana panjaluk sing luwih gedhe nalika pandemi iki nyuda lan turis milih bisa nyekel wong sing dikasihi ing lingkungan sing luwih aman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.