Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu

Pilih basa sampeyan
Resor Sandal ing Nassau: Umume wong diwasa mewah mung tujuan sing kalebu kabeh
Sandal Resort
ditulis dening Sandal

Ora rahasia manawa Nassau ing Bahama minangka salah sawijining papan paling apik ing saindenging jagad kanggo plancongan tanpa kambi kuatir. Iki amarga kabeh resort apik tenan sing bisa ditemokake ing pulau sing apik lan apik iki. Ing sisih ndhuwur dhaptar sampeyan bakal nemokake Sandal Royal Bahamian, dununge ing Pantai Pantai, 15 menit perjalanan saka Bandara Internasional Lynden Pindling, bandara internasional Nassau. Resor khusus khusus dewasa iki khusus dirancang kanggo pasangan sing tresna lan Pemenang taun "Bahamas Leading All-Inclusive Resort" penghargaan (World Travel Awards).

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu

Sandal Royal Bahamian njupuk kemewahan nganti luwih dhuwur kanggo pasangan sing pengin ngrasakake daya tarik Karibia ing papan resort mewah, ing endi kabeh kudu dirawat. Resor iki asring diandharake minangka "historis regal" lan "salah sawijining resort mewah sing paling apik ing Bahama". Sawise sampeyan kecanggihan Eropa sing dicampur karo daya tarik pulau sing eksotis, sampeyan bakal ngerti sebabe.

Ora ana resort lengkap ing Nassau sing nawakake tamu a pulau lepas pantai pribadi karo nglangi bar, restoran laut, spa, pantai cabanas, lan gantung liwat banyu. Gunakake peralatan snorkeling Sandal gratis lan golek iwak tropis lan penyu ing pulau sing sepi iki.

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu

Rasakake sarapan, nedha awan, nedha bengi lan kabeh sing ana ing antarane 11 restoran gourmet. Sandal Royal Bahamian nyedhiyakake sampeyan sajian sing paling enak saka macem-macem masakan. Kabeh kalebu, kabeh ora winates. Pengin duwe bagean dobel? Ora masalah!

Supaya koktail tropis tanpa wates (lan ombenan liyane!) ing salah siji saka 9 bar, kalebu 3 bar renang. Ayo staf bar nggawe koktail favorit sampeyan utawa menehi koktail teken kanggo sampeyan. Tansah dicampur karo omben-omben merek premium lan ora nate nyiram banyu.

Tip njero: Entuk perawatan kraton lan dadi dijupuk ing bandara kanthi Rolls-Royce lan drive menyang lan saka resor kanthi gaya. Pesen salah siji saka Butler Suites ing Sandals Royal Bahamian ing ngisor iki kanggo mbukak kunci kemewahan iki: Windsor Honeymoon Hideaway Swim Up Crystal Lagoon Zen Butler SuiteWindsor Oceanfront Penthouse Butler Royal SuiteWindsor Oceanview Walkout Butler Royal SuiteWindsor Honeymoon Oceanview Butler Royal Suite utawa Windsor Oceanview Butler Royal Suite. Kulo (lan suite) kanggo eling!

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu
Transfer bandara Rolls-Royce Eksklusif minangka bagean saka prabédan Sandal Luxury Termasuk®.

Ora ana merek resort liyane ing Bahama sing duwe kesimpulan sing luwih apik tinimbang Sandal.

Deleng apa liyane sing kalebu:

Kalebu wiwit sampeyan mlaku ing Nassau

Kejaba restoran, bar lan pulau lepas pantai sing nggawe Sandal Royal Bahamian misuwur, iki kalebu sawetara kalebu:

Olahraga banyu

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu

Mlebu olahraga banyu kaya kayak, selancar angin, numpak dayung, snorkeling, lan uga coba trek banyu utawa kucing hobie®. Apa wae sing sampeyan pilih, siji sing mesthi - ora ana cara sing luwih apik kanggo ngiyatake ikatan karo pasangan tinimbang nyoba sing anyar! Kabeh kalebu.

Scuba diving

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu

Nassau minangka salah sawijining papan paling apik kanggo selam ing Karibia. Perjalanan nyilem skuba kalebu kanggo penyelam bersertifikat (maks. rong tank saben dina) nginep ing Sandals Royal Bahamian. Sing kalebu peralatan paling dhuwur lan staf profesional. Ora disertifikasi? Ora masalah! Entuk sertifikasi PADI® ing resor lan selam kabeh plancongan kanthi gratis!

Olahraga dharat

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu

Apa olahraga tanah favorit sampeyan, lan kapan suwene sampeyan entuk wektu? Yen sampeyan ora kelingan, plancongan Sandal bisa uga dadi kesempatan sing tepat kanggo njupuk lan nyepetake katrampilan lawas.

Apa sampeyan seneng olahraga darat kaya bola voli pantai, tenis awan wengi, kroket, basket, utawa sampeyan pengin nyoba prekara ping pong, catur pekarangan, game papan, papan acak, utawa nembak wani saka tabel blumbang, liburan Sandal sampeyan minangka wektu paling pas kanggo sampeyan nuduhake wong sing spesial kaya sing digawe!

Wengi lan wengi hiburan

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu

Ngarep-arep hiburan hip lan seger Karibia dina utawa wengi sajrone sampeyan ing Sandals Royal Bahamian. Nalika ing kana, luangake wektu ing Piano Bar utawa Amfiteater, lan rasakake prastawa kaya Wengi Karibia, Wengi Putih, Wengi Bakat, Pesta Karnaval Sandal, band lan pertunjukan langsung, lan liya-liyane!

Pusat fitness kanthi tampilan

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu

Liburan aktif kabeh ana! Nindakake plancongan sing aktif (utawa santai) kaya sing sampeyan idham-idhamake kanthi sawetara wektu kanggo nyenyet ing Sandal Pusat Fitness Penthouse kanthi tampilan apik tenan liwat perairan pirus ing Bahama. Sampeyan bisa mlebu kelas fitness klompok (gratis) utawa nyoba sesi latihan sing luwih pribadi. Salah siji cara, sampeyan bakal bisa obah lan tetep bugar!

Wifi gratis

Wifi kalebu ing kabeh kamar lan area umum. Tetep sesambungan karo kulawarga lan kanca-kanca lan nuduhake pemandangan apik tenan saka pantai ing media sosial.

Tips, pajak & hadiah

Rasakake keunggulan layanan kanthi kabeh tips, pajak, lan hadiah sing wis diurus - kalebu ing pesenan, kajaba para butler (yen sampeyan memesan suite butler). Tipping butler umum, nanging sampeyan dhewe.

Transfer bandara gratis

Sandal kalebu perjalanan pulang-pergi langsung, transfer bandara non-stop nganggo kendaraan sing duwe AC kanggo kabeh kategori kamar. Sawetara suite malah teka transfer kemewahan pribadi!

tip: Nalika rawuh, janjian ing Red Lane® Spa kanggo entuk pikiran lan awak sing bakal mbantu sampeyan metu supaya sampeyan wis kepenak duwe preinan sajrone urip. Coba perawatan kaya Pijat Melati Wengi Mekar, utawa Pijangan Gandha Cinta Pasangan. Cathetan: perawatan ing Red Lane® Spa ora kalebu ing omah sampeyan.

Butler Suite utawa ora?

Sandal Royal Bahamian nawakake tamu telung kategori kamar: Mewah, Klub lan Elite Butler. Suite mewah minangka kamar level-entry. Level Klub Suite dilengkapi akses menyang Lounge Sandals Club lan layanan kamar gratis saka jam 7 esuk nganti 10 sore. Bakal ana menu Level Club ing kamar sampeyan supaya saka.

The Suite Butler Elite minangka tingkat suite paling mewah ing Sandal. Kategori akomodasi iki njupuk layanan lan kemewahan kanggo tingkat anyar amarga kalebu butler pribadi sing dilatih dening Guild of English English Butlers sing Profesional.

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu

Yen sampeyan milih tetep ing kategori iki, sampeyan bisa ngarepake manawa butler bakal ngucapake salam nalika sampeyan teka kanthi andhuk tangan wangi jerona, koktail sambutan, lan uga kuliner. Butler sampeyan bakal ngiringan sampeyan menyang suite lan ngisi macem-macem fasilitas resort, lan sampeyan bisa mriksa saka kenyamanan suite sampeyan. Sawise dicenthang, sampeyan bisa ngowahi pilihan akomodasi, tur menyang resort, utawa santai - sampeyan bakal entuk ponsel pribadi kanggo nggayuh butler kapan wae sampeyan butuh pitulung.

Butler uga bisa nggawe reservasi nedha bengi, tur buku, perawatan spa, lan kegiatan liyane ing properti. Dheweke bakal tangi esuk menyang cadangan cabana favorit sampeyan ing cedhak kolam utawa pantai. Iki pancen migunani nalika musim puncak saka Desember nganti April.

Butler malah bisa nglayani sampeyan nedha awan, nedha bengi, resep kuliner, koktail lan sampanye favorit saka restoran utawa bar ing pantai, ing poolside utawa ing suite sampeyan.

Waca liyane: Panjaluk Butler Sandal Paling Umum: Siapke kanggo 'WOWED'.

Catetan: Tamu ing kabeh kamar ing Sandals Royal Bahamian duwe akses menyang kabeh fasilitas lan kalebu (kajaba Lounge Club Sandals). Suite paling dhuwur dilengkapi lokasi istimewa lan tampilan sing luwih apik. Saben kamar dilengkapi lemari es kanthi gratis diiseni banyu adhem, soda, jus, bir lokal lan anggur Robert Mondavi.

Mupangate nginep ing resort khusus sing kalebu wong diwasa

  • Kahanan bebas kuwatir. Tanpa kudu mikir babagan prekara cilik lan ninggalake 'ceri ing ndhuwur' ing tangane staf sing wis trampil, pasangan bisa nggunakake wektu luwih akeh kanggo saling menghargai sajrone romantis kasebut.
  • Nilai kanggo dhuwit. Yen wis kalebu, sampeyan bisa nikmati Bahama tanpa watesan. Yen sampeyan bisa ngarep-arep mbayar $ 10 USD kanggo bir lan $ 20 USD kanggo koktail ing resor biasa ing Nassau, ing Resor All-in Sandals sampeyan pesen apa sing sampeyan karepake, kaya sing dikarepake. Ngombe ing Sandal mesthi dicampur omben-omben merek premium lan ora nate nyiram banyu. Malah kulkas mini ing kamar sampeyan wis diisi lan bebas digunakake!
  • Sosialisasi tanpa watesan. Mung wong diwasa tegese ora bakal ana bocah sing mlayu-mlayu, lan sampeyan bisa fokus ing pengalaman karo tamu liyane. Iki tegese akeh kesempatan kanggo nggawe kanca anyar sajrone urip. Papan sing apik kanggo miwiti: bar kolam renang ing kolam renang utama!
Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu
  • Kamar kanggo karukunan. Resor mung sandal kanggo wong diwasa ing Nassau iku sosial nalika sampeyan pengin sesambungan karo pasangan liyane, lan intim nalika pengin sawetara wektu karo wong loro. Cuddle munggah ing jugangan geni sing apik banget lan golek papan sing sepi kanggo pertemuan romantis. Kamar lan suite sandal sing 'digawe kanggo romansa', dadi sampeyan bisa ngarep-arep bakal dikemas ing katresnan wiwit mriksa lan dikawal menyang kamar.
  • Saben wengi tanggal wengi. kanthi 11 restoran gourmet ing properti, Sandals Royal Bahamian nawakake para tamu masakan sing nyenengake saka saindenging jagad. Saka masakan Prancis ing Baccarat, nganti jajanan Italia ing Casanova. Saka teppanyaki ing Kimonos nganti pengalaman santai ing banyu ing 'Gordon's Pier Restaurant'. Kabeh kalebu, kabeh ora winates.

Bonus: Papan paling apik kanggo dibukak ing Nassau minangka pasangan

Gabungke kenyamanan Sandal Royal Bahamian kanthi pengalaman njelajah Nassau. Pungkasan, pulau kasebut cukup cilik kanggo nemokake sorotan sajrone sawetara dina. Aja ninggalake pulau kasebut sadurunge nimbang titik menarik ing ngisor iki karo liyane sing penting!

1. Pulo Mawar

Lokasi: Lor-Wétan Nassau (plancongan)

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu
Kredit foto: Liz Miller / Shutterstock.com

Pulo Rose dianggep minangka salah sawijining "Pulo Kepulauan" ing Bahama, sing tegese ateges numpak prau adoh saka New Providence / Nassau. Pulo Rose disenengi para pengunjung lan warga kanggo perdamaian lan katenangan sing bisa ditemokake ing kana sing bisa dadi kesempatan sing sampurna kanggo adoh saka kabeh.

Pulo Rose nggawe perjalanan awan sing cocog kanggo para pasangan, lan ana tur sing bisa sampeyan dhaptar kalebu nedha awan lan omben sambutan (uga ana bar pantai). Sawetara wisata uga kalebu snorkeling lan nglangi babi, sing kalebu pengalaman pantai sing apik tenan!

2. Pulo Lagoon Biru

Lokasi: Lor-Wétan Nassau (plancongan)

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu
Kredit foto: Victor Maschek / Shutterstock.com

Mlaku prau menyang Pulo Lagoon Biru minangka salah sawijining sing paling dhuwur sing kudu ditindakake nalika ing Nassau. Iki minangka pulau pribadi lan disenengi karo wong-wong sing ngurmati lingkungan murni lan pengin nglampahi wektu ing zona ramah lingkungan. Ing pulau iki, sampeyan bakal duwe akeh wektu kanggo nikmati pesisir Bahamian lan nglangi nganggo lumba-lumba utawa singa laut.

Pulo Laguna Biru udakara telung mil saka Nassau, lan ora bakal angel golek dalan kanggo tekan kutha ibukutha. Pulo Lagoon Biru minangka plancongan paling apik kanggo pasangan lan kulawarga.

3. Taman Warisan Clifton

Lokasi: Kulon Nassau

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu
Kredit foto: photravel_ru / Shutterstock.com

Taman Nasional Warisan Clifton ing sisih kulon Nassau minangka pilihan sing apik yen sampeyan golek papan sing akeh sejarah lan budaya sing bisa ditemokake kanthi apik lan kesempatan snorkeling (deleng patung ing jero banyu paling gedhe ing donya!).

Iki minangka lanskap campuran, kalebu wilayah berbatu, pantai pasir putih, lahan basah, lan liya-liyane. Sampeyan bakal bisa sinau luwih lengkap babagan pendhudhuk awal Bahama ing kene, sing kalebu masarakat Lucayan, lan pilihan arsitektur. Nggawa ombenan dhewe lan mungkasi dina santai Pantai Jaws.

4. Pusat Kutha Bersejarah Nassau

Lokasi: Downtown Nassau

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu
Kredit foto: Ramunas-Bruzas / Shutterstock.com

Mangkat menyang pusat kutha Nassau sing bersejarah nalika awan cerah lan gumun karo bangunan kolonial sing warna-warni. Miwiti kanthi ngunjungi Benteng Charlotte lan mulih menyang Square Parlemen lan Tangga Ratu. Entuk mangan awan ing Senor Frogs lan bir kerajinan ing Republik Pirate. Blanja-blanja lan jupuk jajan rum saka Pabrik Kue Rum, lan conto sawetara ron ing John Watling sulingan. Pungkasi dina kanthi koktail ing sregep Pantai Junkanoo.

5. Pantai Cinta

Lokasi: Kulon Nassau

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu

Nggolek sing kurang gampang? Pantai Cinta asring diarani minangka Pantai favorit Nassau dening warga lokal. Goleki awake dhewe ing bar Pantai Nirvana, temokake papan sing apik ing pantai pasir putih lan ngambang ing saubenge banyu pirus sing tenang, nalika ndeleng pesawat mabur. Ora dadi luwih apik tinimbang iki!

Nggolek wengi metu? Coba wenehi bir lan burger ing Philosophy Smoke House, Kamis bengi, kanggo musik live (numpak taksi 20 menit) lan nari wengi ing Bond Nightclub (numpak taksi 5 menit) ing akhir minggu.

Luwih pesta ing awan? Kejabi Sandal meriah bar nglangi, coba Senor Frogs lan Pantai Junkanoo (kalorone dununge ana ing tengah kutha, kanthi numpak taksi 15 menit saka resor). Eling ngono omben-omben ing Bahama bisa larang banget. Tamu bisa duwe omben-omben gratis tanpa wates ing Sandals Royal Bahamian kanggo swasana ati!

Makna anyar "kabeh kalebu" ing Nassau!

Sandal Royal Bahamian: Umume Wong Dewasa Mewah Mung Tujuan Kabeh Klebu

Bersiap-siap plancongan ing swarga sing nyebarke kaos sikil sampeyan saka resort Resor mung wong diwasa sing paling apik ing Nassau. Atribut The Bahama sing nggumunake, lan sikap Sandal tim sing terus-teruju ing kepulauan kasebut kanthi cara sing luar biasa, nyebabake pengalaman liburan sing ora ana gandhengane karo dheweke.

Kanthi akomodasi kelas internasional, a pulau lepas pantai pribadi, lan akeh opsi panedhaan gourmet, pancen ora dadi luwih apik tinimbang Sandal Royal Bahamian kanggo wong diwasa sing sampurna, kabeh kalebu preinan ing Nassau!

Pesen dina iki lan siyap tresna maneh!

Kamar sandal Royal Bahamian
Sandal foto Royal Bahamian
Sandal Restoran Royal Bahamian
Sandals Royal Bahamian map

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Sandal