Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dusit International mbukak resor kesehatan mewah ing Suzhou, China

Dusit International mbukak resor kesehatan mewah ing Suzhou, China
Dusit International mbukak resor kesehatan mewah ing Suzhou, China
ditulis dening Harry S. Johnson

Dusit Internasional terus ngembangake ing Tiongkok kanthi mbukak Dusit Thani Wellness Resort Suzhou, Jiangsu - sing ditunggu-tunggu - 10th Properti merek Dusit ing China.

Dumunung ing Desa Ekologis Shushan, area kaendahan alam ing Distrik Huqiu kutha Suzhou, mung 30 menit nganggo mobil saka stasiun sepur kecepetan Suzhou, resort kasebut kanthi unik nggabungake budaya Tiongkok kidul kanthi keramahtamahan sing inspirasi Thailand. Asil kasebut minangka pengalaman liburan sing khas sing nyedhiyakake kenyamanan, kenyamanan, lan kesejahteraan sakabehe. 

Dumadi 175 kamar lan villa teken sing dirancang kanggo nggambarake seni lan budaya lokal ing tengah lingkungan Shushan, resor kasebut ana ing sisih tlaga sing tentrem lan kebon sing tenang. Balkon pribadi nyedhiyakake pemandangan malang sing apik banget, sing misuwur amarga telung harta karun alam kayata Pir Cui Guan, Teh Yun Quan, lan Waxberry.

Lokasi sing tentrem lan apik banget dadi papan sing pas kanggo fokus khas properti ing kesehatan awak, awak lan roh. Saka pengalaman sumber mata air panas sing mewah, nawakake kolam renang sing aromatik lan terapeutik, menyang Devarana Spa sing diilhami Thailand, lan rong restoran sing nyedhiyakake masakan kesehatan khusus - kalebu favorit Tionghoa Selatan, masakan Thailand sing populer, lan tarif internasional - saben elemen ing resor kasebut digawe kanthi tliti kanggo ningkatake kesejahteraan para tamu.

Kanggo mesthekake, tamu bisa nguntungake saka pengalaman kasebut, Dusit Thani Wellness Resort Suzhou, Jiangsu nawakake macem-macem paket mundur kesehatan sing nggabungake akomodasi mewah karo rutinitas kebugaran, panganan bergizi, pemandian mata air panas, perawatan pijet, terapi limang nada Cina, lan kegiyatan liyane sing fokus ing kesehatan. Retret pribadi bisa bertahan antara rong nganti 14 dina, gumantung karo pilihan lan tujuane para tamu.

Kanggo ngrayakake bukaane, resor saiki nawakake paket 'Dusit Experience' wiwit mung USD 210 saben wengi. Khusus digawe kanggo nyiyapake plancongan sing santai tenan, paket kasebut kalebu akomodasi ing Kamar Deluxe Lake View, sarapan saben dina kanggo loro, minuman ing kamar gratis, lan macem-macem mupangat liyane. Pengalaman sumber panas kanggo wong loro kasedhiya kanthi tambahan CNY 200. Penawaran kasebut bakal rampung tanggal 31 Desember 2020. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.