24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News wong Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Menteri Bartlett muji Program Duta Besar COVID-19 JHTA

Menteri Bartlett muji Program Duta Besar COVID-19 JHTA
Menteri Bartlett muji Program Duta Besar COVID-19 JHTA
ditulis dening Harry S. Johnson

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett ngucapake matur nuwun marang Hotel lan Asosiasi Pariwisata (JHTA) Jamaica amarga sing anyar Covid-19 Program Duta Besar lan wis njamin manawa Menteri Pariwisata bakal terus menehi dhukungan nyata kanggo inisiatif kasebut.

Bubar kasebut ing Peluncuran inisiatif Kingston ing R Hotel, Menteri kasebut ujar: "Perayaan program duta besar minangka pernyataan lengkap babagan tanggung jawab kita minangka industri lan kepiye kita nindakake bagean ing kabeh proses ngatur resiko. "

"Iki minangka jinis tanggepan sing ditindakake mitra sing tanggung jawab. Apa sing kedadeyan, diwiwiti ing Ocho Rios sawetara minggu kepungkur, minangka indikasi nyata saka kemitraan sing diduweni pariwisata karo kesehatan sajrone pangiriman layanan ing sistem kesehatan umum Jamaika, "tambahnya.

Program Duta Besar JHTA COVID-19, sing pisanan diluncurake ing wulan pungkasan ing hotel Moon Palace Jamaica ing Ocho Rios, bakal terus ndeleng karyawan hotel sing dilatih protokol kesehatan lan keamanan kanggo sektor pariwisata, menyang komunitas sing dheweke lungguh. anggota komunitas ing protokol COVID-19 kayata teknik cuci tangan sing tepat, jarak sosial, nyandhang topeng lan sanitasi.

Menteri Bartlett negesake manawa program kasebut nglengkapi langkah-langkah lan protokol sing diterapake dening Menteri Pariwisata sing kerja sama karo Menteri Kesehatan & Kesehatan lan badan pamrentahan liyane lan mitra pariwisata.

Bartlett nyathet manawa Kementeriannya nyumbang masker kanggo inisiatif kasebut lan uga melu kampanye pendidikan umum kanggo ndhukung program duta besar JHTA.

"Menteri kasebut kanthi lengkap ndhukung Program duta besar. TPDCo wis kasedhiya lan TEF nyedhiyakake 10,000 topeng lan kita bisa nyedhiyakake 10,000 liyane. Para pekerja ing kementerian pariwisata lan agensi gelem mlaku bareng sampeyan ing lapangan nalika kita nggarap siji iki. Pendhidhikan umum ora mung kanthi tembung, nanging kanthi proaktif lan kanthi praktik, "ujare Menteri Bartlett.

Program Duta Besar COVID-19 JHTA uga bakal diluncurake ing Montego Bay, Negril lan Pantai Selatan ing minggu ngarep.

"Saben wong sing melu industri iki kudu ngrampungake, lan ayo lunga menyang wilayah pedalaman. Ayo mlebu ing gang lan ing bukit lan lembah, lan ing saindenging Jamaika sing nggawa pesen iki, manawa siji-sijine cara kanggo ngamanake ekonomi Jamaika lan ngamanake kesehatan masarakat yaiku kanthi netepi protokol sing wis ditemtokake, " ujare Menteri

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.