24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mesir Breaking News Warta Mewah News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Emirat mbukak ruang santai ing saindenging jagad diwiwiti karo Kairo

Emirat mbukak ruang santai ing saindenging jagad diwiwiti karo Kairo
Emirat mbukak ruang santai ing saindenging jagad diwiwiti karo Kairo
ditulis dening Harry S. Johnson

Emirat lagi mbukak ruang santai ing saindenging jagad diwiwiti kanthi ruang Emirat ing Bandara Internasional Kairo. Ing minggu ngarep, pelanggan Emirates bisa ngarep-arep maneh bisa seneng layanan Lounge Emirates ing tujuan liyane kalebu JFK International New York lan Bandara Manchester.

Maskapai iki wis ngrancang penawaran lounge lan ngenalake langkah-langkah kesehatan lan keamanan tambahan. Protokol anyar bakal diluncurake ing saben ruang santai.

Penawaran prasmanan bakal diganti dadi layanan a la carte kanthi menu tanpa kontak sing diaktifake nganggo kode QR. Sajrone dina, staf ruang santai bakal ngresiki saben kursi lan meja sawise para pelanggan lunga. Kajaba iku, ruang santai bakal diresiki lan difumigasi kanthi rutin.

Kabeh karyawan sing makarya ing ruang santai bakal nganggo topeng lan protokol jarak jauh wis kasedhiya ing saindhenging Lounge. Kapasitas kursi bakal diturunake amarga saben kursi sofa liyane ora ana wong liya. Kanggo njamin keamanan panganan, staf katering bakal nganggo topeng, sarung tangan lan peralatan proteksi pribadi (PPE). Koran, majalah lan materi maca liyane ora kasedhiya kanggo nyilikake risiko infeksi kanthi tutul.

Lounge Emirat ing lapangan B ing bandara Internasional Dubai uga mbukak kanthi layanan dirancang ulang lan area Kelas Pertama sing ditetepake. Ing sawetara wulan pungkasan, Emirat wis ngenalake layanan sing ditujokake kanggo nyedhiyakake pengalaman bandara sing aman lan aman kanggo para pelanggan. Jalur biometrik terpadu ing bandara Internasional Dubai paling anyar ing pirang-pirang inisiatif dening Emirat, saéngga para pelanggan pindhah saka check-in nganti mlebu kanthi murni kanthi pangenalan wajah.

Emirat terus mbalekake layanan tanda tangan kanthi bertahap sawise ditinjau kanthi ketat lan dirancang maneh kanthi tliti kanggo njamin kesehatan lan keamanan para pelanggan lan karyawan.

Ing papan, A380 Onboard Lounge lan Shower Spa sing dirayakake wis diwiwiti maneh, dene pengalaman mangan ing Emirat wis bali menyang layanan tanda tangan nalika nindakake protokol kebersihan sing ketat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.