Awards Breaking News Internasional Industri Hospitality News Romantis Pernikahan Bulan Madu Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pulo Seychelles ngrebut makutha WTA sing Paling Romantis ing Dunia

Pulo Seychelles ngrebut makutha WTA sing Paling Romantis ing Dunia
Kapuloan Seychelles

Revered kanggo kaendahan sing apik tenan, ing Kapuloan Seychelles wis dianugerahi Destinasi Paling Romantis ing Dunia kanggo taun 2020 ing Grand Final saka World Travel Award.  

Surga murni diumumake minangka pemenang utama ing donya kanggo penghargaan iki sawise kampanye lan proses pemilihan suwene setaun dina Jumuah, 27 November 2020.

Nusantara wis suwe nggawe reputasi dadi salah sawijining tujuan sing paling romantis ing jagad iki, narik kawigaten para pasangan saka kabeh penjuru jagad. Kapuloan sing ora bisa ditrapake lan dijaga agama, pulau-pulau kasebut dadi plancongan sing sampurna kanggo pasangan sing kepengin lolos saka masalah urip saderhana lan nggawe sesambungan sing luwih jero.

Kepinginan kasebut mung saya gedhe karo pandemi saiki amarga akeh sing ngerti pentinge ngurmati saben wektu. Tujuan tropis nampilake mutiara, pantai putih kanthi ombak pirus, diubengi gunung-gunung sing subur, sing bisa dadi eksotik sing sampurna saka kasunyatan sing angel. 

Ibu Sherin Francis, Kepala Eksekutif Dewan Pariwisata Seychelles ngucapake rasa seneng nalika ngumumake amarga tujuan kasebut minangka salah sawijining pemenang kanggo Grand Final menehi Seychelles ekspos lan visibilitas sing dibutuhake kanggo nampilake kaendahan lan pesona.  

"Kajaba saka fitur sing apik ing tujuan kasebut, kredit uga kudu diwenehake kanggo mitra industri amarga uga duwe kekarepan nggawe pesona lan kenangan sing dawa banget sing bakal teka ing pesisir. Penghargaan iki minangka pakurmatan sing diwenehake kanggo Seychelles lan industri lokal lan menehi semangat kanggo wektu sing angel, "ujare Ibu Francis.

Negara pulau ora mung menehi kaendahan alami sing durung ditemtokake, nanging uga nduweni akeh perusahaan sing akeh pasangan milih santai utawa ngikat tali. Kombinasi sing apik banget iki yaiku kepulauan Seychelles sing diangkat dadi Destinasi Paling Romantis ing Dunia kanggo taun 2020.

World Travel Awards wis ngakoni, menehi hadiah lan ngrayakake keunggulan ing kabeh sektor utama industri pariwisata, pariwisata lan keramahan wiwit taun 1993 kanthi merek sing diakoni sacara global minangka ciri utama keunggulan industri.

Upacara penghargaan virtual, acara penting ing kalender industri pariwisata lan pariwisata, uga dirawuhi para pengambil keputusan utama lan tokoh utama ing industri kasebut saliyane kanggo media perdagangan lan konsumen utama. 

Prestasi sing mulya yaiku menang tujuan sing dituju kanggo Tujuan Pariwisata Berkelanjutan Laut Samudra Hindia kanggo taun kaping pindho berturut-turut kanggo Penghargaan Travel Dunia kaping 27. Keberlanjutan lan romansa mlaku bebarengan karo kesinambungan minangka kunci kanggo njaga pesona romantis swarga pulau. 

Warta liyane babagan Seychelles

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.