Macan Watesan Seychelles Education Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kampanye "Pariwisata Wi" Terus karo Pemuda Seychelles

Pilih basa sampeyan
Kampanye "Pariwisata Wi" Terus karo Pemuda Seychelles
Pariwisata Wi
ditulis dening editor

Minangka bagean saka kampanye "Pariwisata Wi", kegiyatan sing ditindakake karo para pemuda negara pulau Seychelles wis kedadeyan sajrone sawetara minggu kepungkur.

Pendidik saka sekitar 20 sekolah ing sekitar Mahé, Praslin lan La Digue melu lokakarya setengah dina sing dianakake dening Seychelles Hospitality and Tourism Association (SHTA) babagan kepekaan siswa ing pentinge industri pariwisata.  

Lokakarya kasebut, sing dadi bagean saka kegiyatan ing kampanye kesadaran "Pariwisata Wi", dianakake ing Auditorium SITE, Jum'at, 13 November 2020.  

Pelatihan kasebut kalebu presentasi lan masrahake sekumpulan sumber daya pendhidhikan kanggo digunakake para peserta nalika ngrampungake topik kasebut ing kelas utawa klub pariwisata.   

Materi sing disedhiyakake, kanggo ngatasi pentinge pariwisata, minangka bagean penting ing kampanye kasebut, sing didhukung supaya para guru nggawe kustomisasi ing kelas supaya bisa nambah kesesuaian lan efektifitas, uga bareng karo kolega supaya bisa digunakake kanthi wiyar.  

Komponen kampanye iki dirancang khusus kanggo dikirim menyang bocah-bocah wiwit P5 nganti S2.

Saliyane lokakarya iki, SHTA uga nganakake diskusi panel siswa sing ditindakake dina Kamis, 26 November 2020, ing Markas STB ing Omah Botani, Mont Fleuri.

Acara kasebut nuduhake partisipasi saka 8 bocah saka Pointe Larue, Anse Royale, Au Cap lan Mont Fleuri utama sing nuduhake pendapat babagan Industri Pariwisata lan kepiye pinunjul kanggo negara kasebut.

Diskusi digawe dening K-Radio Seychelles lan dianakake dening Ibu Patsy Canaya, sing nyekseni tampilan kapercayan siswa sing luar biasa uga panemu sing wis jelas lan apik babagan kahanan saiki sing diadhepi negara kasebut.

Kegiatan iki ora mung menehi ide marang para pelaku industri pariwisata kanthi pendhidhikan lan ngandhani para pemudha babagan masalah kasebut, nanging uga menehi kesempatan kanggo njlentrehake kesalahpahaman umum.

Dikelola dening Seychelles Hospitality and Tourism Association (SHTA) kanthi kolaborasi karo Departemen Pariwisata, Dewan Pariwisata Seychelles (STB) lan Akademi Pariwisata Seychelles (STA), kampanye kesadaran "Pariwisata Wi" minangka kampanye domestik sing dirancang kanggo njamin masarakat lokal sing bisa uga duwe kuatir babagan bali turis menyang Seychelles sanajan penting kanggo ekonomi kita.    

Kampanye kasebut nyoroti babagan ekonomi Seychelles kena pengaruh parah saka pandemi, sing trampled ing industri pariwisata global, lan Seychellois kudu bebarengan kanggo ngreksa keramahan sing disenengi.   

Kampanye kasebut diluncurake ing Markas STB ing Omah Botani, Senen, 19 Oktober 2020, lan wis mbukak rong tahap liwat macem-macem platform kayata televisi, radio lan media sosial.   

Warta liyane babagan Seychelles

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.