24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Jerman Breaking News News Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Institut Penerbangan lan Pariwisata ing Frankfurt UAS

Institut Penerbangan lan Pariwisata ing Frankfurt UAS
Institut Penerbangan lan Pariwisata ing Frankfurt UAS
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing semester mangsa 2020/21, Universitas Ilmu Terapan Frankfurt (Frankfurt UAS) wis nggawe "Institut Penerbangan lan Pariwisata" (IAT). "Kita pengin nggunakake keahlian Frankfurt UAS ing bidang manajemen penerbangan lan pariwisata, sing wis klumpukake pirang-pirang taun uga semangat kanggo kalorone industri kasebut kanggo nggawe institusi ilmiah sing berorientasi praktik. Asring, nalika krisis nyebabake ide sing paling apik lan cocog karo motto iki, fokus utamane yaiku nyusun strategi industri penerbangan lan pariwisata kanthi pandemi Corona, "ujare Prof. Dr. Yvonne Ziegler , Profesor Administrasi Bisnis kanthi fokus khusus ing Manajemen Penerbangan Internasional lan Wakil Ketua IAT. Tanggal 20 November 2020 rapat umum yaiku.

Pakaryan IAT adhedhasar limang kegiyatan utama: Riset, pendhidhikan luwih lanjut, manajemen implementasi, jaringan interdisipliner uga hubungan masarakat lan transfer. Lima pilar kasebut yaiku Perjalanan Pelanggan, Keberlanjutan, Digitalisasi, Tren & Riset Pasar lan Kargo Udara. Visi IAT bakal dadi alamat ilmiah pertama ing Jerman kanggo nganalisa babagan reorientasi strategis penerbangan lan pariwisata saiki. Model bisnis anyar, kesadaran industri anyar uga proses lan teknologi sing dioptimalake ditliti kanggo tujuan kasebut.

"Kanthi lembaga iki didegake, universitas kita bakal terus ndeleng lan menehi teknologi kanggo salah sawijining industri sing paling kena pengaruh krisis Corona," negesake Presiden Frankfurt UAS, Prof. Dr. Frank EP Dievernich, lan prediksi: " Bakal ana wektu sawise Corona supaya bisa miwiti lelungan maneh. Nanging, bakal lan kudu beda saka taun-taun sadurunge. Ngluwihi pandemi, masalah sing luwih gedhe yaiku perubahan iklim. Iki ora kena dilalekake. Tujuane yaiku nggawe peran perintis kanggo pengembangan pendekatan digital berkelanjutan, ramah lingkungan, lan ing wektu sing padha karo institusi riset IAT sing berorientasi praktik ".

Frankfurt UAS wis nindakake luwih saka 100 proyek praktis kanthi luwih saka 40 perusahaan mitra ing industri penerbangan lan pariwisata. Universitas iki nawakake program studi ing bidang iki: Manajemen Penerbangan (BA), Manajemen Pariwisata (BA), Manajemen Penerbangan lan Pariwisata (MBA) lan Global Logistics (M.Sc.). Tim inti IAT duwe keahlian ekstensif wiwit pirang-pirang taun kerja ing perusahaan terkemuka ing industri penerbangan lan pariwisata. Tim pendiri kalebu Prof Dr Karsten Benz, Kepala program Manajemen Penerbangan; Prof. Dr. Karl-Rudolf Rupprecht, Ketua Direksi ing IAT lan Kepala program Manajemen Penerbangan lan Pariwisata; Prof Dr Kerstin Wegener, Wakil Kepala program Manajemen Pariwisata; Manuel Wehner, M.Sc., Pendiri Manajer Proyek IAT; Prof Dr Yvonne Ziegler, Profesor Manajemen Penerbangan Internasional, lan Prof Dr Kirstin Zimmer, Wakil Kepala program Manajemen Penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.