24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Kauai ujar manawa ora kanggo pariwisata saiki

Kauai ujar manawa ora kanggo pariwisata saiki
mayor kawakami
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pulo Taman Hawaii, Kauai nampa persetujuan saka Gubernur Hawaii David Ige dina iki kanggo milih metu saka program uji coba sadurunge kedatangan negara, sing intine mandheg kabeh lelungan sing ora penting menyang Kauai. Iki dijaluk dening Walikota Kauai, Derek Kawakami '.

"Lonjakan kasus COVID-19 sing durung pernah ana ing daratan lan paningkatan masarakat sing nyebar ing Kauai dadi keprihatinan penting kanggo Pulo Taman," ujare Ige ing rilis warta sore iki. "Kita kudu nglindhungi warga lan pengunjung ing Kauai lan mesthekake rumah sakit Kauai ora kesuwen."

"County Kauai saiki duwe paling ora sawetara kasur ICU ing negara kasebut, lan panyedhiya pribadi ngupayakake cara kanggo nambah kapasitas. Moratorium iki ngarahake stabilake kahanan ing Kauai, "ujare Ige.

Keputusan kasebut efektif dina Rabu jam 12:01, lan tegese kabeh wisatawan Trans-Pasifik lan antar-pulau sing tekan ing Kauai kena karantina 14 dina tanpa preduli asil tes.

Kawakami njaluk panjaluk sawise pirang-pirang infeksi COVID-19 anyar, utamane kasus sing gegandhengan karo lelungan ing Kauai.

"Kasus sing gegandhengan karo lelungan saiki nyebabake komunitas nyebar ing saindenging pulau. Ngaso sementara ing lelungan bakal ngidini kita tetep tetep ing Undakan 4 anggere bisa, supaya olahraga olahraga lan bisnis mbukak para remaja nalika nindakake tes lonjakan lan nelusuri kontak. Aku bakal seneng ngilangi moratorium yen virus bisa dikontrol maneh, "ujare walikota.

Nanging, Kauai wis ndeleng lonjakan infeksi coronavirus sing gegandhengan karo lelungan wiwit wiwitan program tes pra-lelungan. Pulo kasebut mung nglaporake 61 kasus ing antarane tanggal 1 Maret lan 14 Oktober, nganti 45 kasus ing November.

Milih sementara kanggo program Aman Plancongan, ngidini pulau kasebut tetep ing Tier 4 kabupaten kasebut - level paling sithik - sing ngidini ekonomi daerah bisa digunakake.

Kawakami ujar manawa kasus cilik Kauai sadurunge ana sadurunge program uji coba sadurunge, kabupaten kasebut bisa ngidinake kegiatan ekonomi lan sosial sing luwih gedhe tinimbang kabupaten liyane. Bar wis bisa ngoperasikake lan acara olahraga wis kedadeyan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.