Breaking News Internasional News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Kabar Breaking Uganda Maneka Warta

Otoritas Margasatwa Uganda Nggawe Preinan sing Seneng kanggo Turis

Otoritas Margasatwa Uganda Nggawe Preinan sing Seneng kanggo Turis
Otoritas Margasatwa Uganda
ditulis dening Tony Ofungi - eTN Uganda

Sadurunge musim liburan sing bakal teka, ing Otoritas Margasatwa Uganda (UWA) wis ngumumake nyuda atraksi teken Kera lan Primata ing antarane tarif liyane. Layang sing ditandatangani dening Direktur Eksekutif UWA, Pak Sam Mwandha, maos:

Pengunjung minangka inti saka upaya konservasi, lan nalika mlebu ing festival iki

musim, kita seneng bisa menehi hadiah kanggo dhukungan terus-terusan sajrone

taun lan luwih utamane liwat periode pandemi COVID-19 iki.

Diskon ing ngisor iki ditawakake wiwit tanggal 1 Desember 2020 nganti 31 Maret 2021:

  • Diskon 50% kanggo biaya mlebu taman kanggo Danau Mburo, Ratu Elizabeth, Lembah Kidepo, Murchison Falls, Taman Nasional Semuliki, Toro Semliki, Katonga, Kabwoya, lan Cadangan Margasatwa Pian Upe
  • Diskon 50% kanggo biaya manuk
  • Pengirangan biaya pelacakan gorila lan simpanse kanggo kabeh kategori pengunjung kaya ing ngisor iki:

- Idin nelusuri gorila warga Afrika Wétan dikurangi saka UGX
250,000 ($ 70) nganti UGX150,000 ($ 40)

- Ijin nelusuri gorila Warga Asing suda saka USD600 dadi USD300

- Ijin nelusuri gorila Non-Warga Asing suda saka USD700 dadi USD400

- Ijin nelusuri simpanse warga Komunitas Afrika Wétan suda saka UGX150,000 ($ 40) dadi UGX100,000 ($ 28)

- Ijin nelusuri simpanse Residen asing suda saka USD150 dadi USD100

- Ijin nelusuri simpanse Non-Warga Asing suda saka USD200 dadi USD150

Pangurangan biaya gorila lan simpanse mung bakal ditrapake kanggo tuku ing antarane tanggal 1 Desember 2020 lan 31 Maret 2021 lan ora ana ing jadwal maneh sing wis setor ijin utawa tuku nganggo surat kredit.

Ora dijadwal maneh idin ijin promosi kasebut. 

Pengumuman kasebut diwiwiti nalika taman gorila ngalami ledakan bayi, paling anyar yaiku kulawarga Mukiza sing berbasis ing Ruhija tanggal 11 Oktober, tambah akeh dadi 15 wong. 

Pengunjung ngelingake supaya nonton SOP sing ana ing artikel tanggal 7 September 2020. 

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Tony Ofungi - eTN Uganda