Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Larangan COVID-19: Wales nglarang alkohol ing pub lan bar

Menteri Pertama Welsh Mark Drakeford ngumumake anti- anyarCovid-19 langkah-langkah sing bakal nglarang penjualan alkohol ing pub lan bar Wales, lan mbutuhake perusahaan ditutup jam 6 sore. Mung njupuk lan pangiriman sing diijini 'sawise jam'.

Papan hiburan liyane, kayata bioskop, gang bowling, lan gelanggang olahraga skate, kudu ditutup langsung.

Aturan aturan anyar kanggo industri perhotelan, sing diumumake dening Drakeford, bakal diwiwiti wiwit jam 6 sore dina Jumuah iki.

"Aku ngerti sejatine sektor perhotelan lan hiburan wis kerja keras kanggo tundhuk karo peraturan kasebut," ujare Drakeford ing sawijining konferensi pers, ngakoni kekalahan aturan anyar kasebut. "Aku ngerti manawa larangan anyar bakal angel, kaya sing ditindakake ing salah sawijining wektu paling sibuk taun iki," ujare.

Diantisipasi reaksi saka pamilik bisnis, buruh, lan pelanggan, menteri pertama njaluk supaya wong Welsh kudu nganggep tingkat parah pandemi kasebut. "Kita terus ngadhepi virus sing obah kanthi cepet ing saindenging Wales, lan iki virus sing bakal ngeksploitasi saben kesempatan nalika nggunakake wektu kanggo siji liyane," jarene.

Nanging, Drakeford kayane ora nemokake akeh dhukungan, amarga langkah anti-coronavirus anyar, sing ditindakake mung telung minggu sawise kunci kebakaran ing Wales rampung, terus-terusan diserang kanthi online. Para komentator nyalahake pamrentah Welsh minangka "nyekeli bagean ekonomi," lan mbandhingake negara kasebut karo Korea Lor. "Sugeng rawuh ing jaman Larangan anyar," tweet siji wong.

Print Friendly, PDF & Email