24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News Pakistan Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

China Southern Airlines ngluncurake penerbangan langsung Wuhan-Islamabad

China Southern Airlines ngluncurake penerbangan langsung Wuhan-Islamabad
ditulis dening Harry S. Johnson

Pejabat saka China Southern Airlines dina iki ngumumake manawa operator kasebut ngluncurake penerbangan langsung anyar saka kutha Wuhan ing China tengah menyang ibukutha Pakistan, Islamabad.

Miturut cabang lokal maskapai ing Provinsi Hubei, pesawat pertama sing dioperasikake karo Boeing 787, budhal karo 143 penumpang jam 9 esuk dina Senin, nggawa barang 12 ton kalebu piranti komunikasi lan peralatan medis.

Penerbangan langsung, CZ8139, dijadwalake mangkat saka Wuhan jam 8:35 esuk wektu Beijing saben Senen lan tekan Islamabad jam 11:45 wektu lokal. Penerbangan bali, CZ8140, bakal mangkat saka Islamabad jam 1 sore wektu lokal lan tekan Wuhan jam 9:15 sore wektu Beijing.

Selaras karo langkah pencegahan lan kontrol COVID-19 saiki, penumpang penerbangan komersial reguler langsung saka Pakistan menyang China diwajibake ngrampungake tes asam nukleat lan ngasilake sertifikat kanthi asil negatif. Dheweke uga kudu ngrampungake karantina 14 dina nalika teka. Penumpang penerbangan langsung saka China menyang Pakistan kudu ndhaptar rincian pribadi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.