Antigua & Barbuda Breaking News Breaking News Internasional Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Antigua lan Barbuda ngluncurake undhang-undhang utama "Ruang Sampeyan ing Srengenge"

Antigua lan Barbuda ngluncurake undhang-undhang utama "Ruang Sampeyan ing Srengenge"
Antigua lan Barbuda

Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda nyedhiyakake seneng-seneng kanggo para plancong nalika musim liburan, kanthi menehi kesempatan supaya bisa lolos ing Antigua lan Barbuda ing taun 2021.

Kanggo para plancong sing ngarepake papan sing luwih akeh, lan owah-owahan pemandangan ing taun anyar, Antigua lan Barbuda minangka papan sing ana ing srengenge. Kanthi 365 pantai, resor pinggir pantai sing adhem sing bisa nampani angin Karibia, lan akeh ruangan sing amba, swarga pulau kembar kasebut cocok kanggo distansya.

Undhang-undhang 'Your Space in the Sun' nawakake hadiah pesawat gratis sajrone rong wengi patang wengi ing suite Diamond sing apik banget. Resor Royalton ing Antigua sing ayu. Resep undhang-undhang kasebut resmi diluncurake ing resor kasebut ing tanggal 29 November. Resor sing apik iki dibukak maneh kanthi protokol sing aman lan protokol Royalton sing ditemtokake nalika dina peluncuran undian, sawise ditutup ing wulan Maret nalika pandemi virus corona diwiwiti. 

Antigua lan Barbuda ngluncurake undhang-undhang utama "Ruang Sampeyan ing Srengenge"

Undhang-undhang liburan online mbukak kanggo wong sing umure luwih saka 18 taun, manggon ing Amerika Serikat, Inggris, Kanada lan Karibia. Kanggo mlebu menyang visitantiguabarbuda.com. Mung siji entri sing diidini. Sapuan undhangan kasebut bakal diwiwiti nganti jam 11:59 sore tanggal 31 Desember 2020. Pemenang bakal dipilih kanthi acak.

Antigua lan Barbuda ngluncurake undhang-undhang utama "Ruang Sampeyan ing Srengenge"

Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda lan Royalton Antigua Resort and Spa bakal nggawa para pelancong kanthi lelungan virtual liwat papan sing apik lan pengalaman liburan mewah Royalton All-In, amarga seri kegiatan terus diluncurake ing minggu sweepstake. Kegiatan kalebu obrolan twitter tanggal 1 Desember sing fokus ing pengalaman tujuan lan protokol keamanan. Dina sabanjuré ing tur pulau virtual, para turis njelajah Situs Warisan Dunia UNESCO ing Nelson's Dockyard lan mandheg mandheg liyane sadurunge check-in menyang suite Diamond sing apik banget ing Royalton Resort. Pungkasan, pesta seneng-seneng koktail ing tanggal 4 Desember ing Royalton, bakal nampilake mixologist sing ahli nggawe koktail khusus sing enak sing nampilake Rum Harbour Inggris.

Antigua lan Barbuda ngluncurake undhang-undhang utama "Ruang Sampeyan ing Srengenge"

Obrolan twitter ditindakake @AntiguaBarbuda ing Twitter, nalika kabeh kegiatan liyane bakal ditayangke langsung ing Facebook @AntiguaBarbudaTourism lan ing Zoom. Ndhaptar kanggo gabung karo acara zoom: Langsung & Langsung saka Antigua & Barbuda - Tur Virtual lan Partai Cocktail Virtual kanthi ngeklik link online utawa ngirim email menyang Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda ing: [email dilindhungi]

Kanggo rincian protokol kesehatan lan keselamatan koval-19 Antigua lan Barbuda kanggo sektor pariwisata, bukak: visitantiguabarbuda.com. Luwih saka patang ewu pemangku kepentingan pariwisata wis dilatih lan disertifikasi ing protokol koval-19 sing dituju, cedhak 450 akomodasi sing disertifikasi saiki ditawakake, lan ana macem-macem restoran lan wisata sing wis disertifikasi sing mbukak kanggo bisnis.

Pengunjung disambut kanggo melu acara Antigua lan Barbuda ing taun 2021, kanthi akeh pengalaman apik sing bisa distansi fisik. Iki kalebu Regatta Valentine Jolly Harbour ing wulan Februari, AUA Rohrman Triathlon ing wulan Maret, Festival Kite Internasional Antigua lan Barbuda lan Minggu Pelayaran Antigua ing wulan April, lan Turnamen Pancing Olahraga lan Larian ing Surga wulan Mei. Kanggo rincian acara sing ditindakake wiwit Januari - Juli ing Antigua lan Barbuda, bukak menyang: visitantiguabarbuda.com 

Babagan Otoritas Turisme ANTIGUA LAN BARBUDA

Otoritas Pariwisata Antigua & Barbuda minangka badan hukum sing khusus kanggo nyadari potensi pariwisata Antigua & Barbuda kanthi mromosikake negara pulau kembar minangka tujuan turis sing unik lan bermutu kanthi tujuan umum kanggo nambah pengunjung sing bisa menehi pertumbuhan ekonomi sing berkelanjutan. Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda kantor pusaté ing Antigua St. John, ing ngendi pemasaran regional diarahake. Otoritas duwe telung kantor ing jaban rangkah ing Inggris, Amerika Serikat lan Kanada.

Babagan ANTIGUA LAN BARBUDA

Antigua (pocapan An-tee'ga) lan Barbuda (Bar-byew'da) dununge ana ing tengah Segara Karibia. Milih Penghargaan Perjalanan Dunia 2015, 2016, 2017 lan 2018 Tujuan Paling Romantis ing Karibia, swarga pulau kembar nawakake rong pengalaman unik kanggo para pengunjung, suhu ideal ing saindenging taun, sejarah sing apik, budaya sing padhang, tamasya sing nyenengake, resor sing menang, masakan sing ngombe lan 365 pantai pasir putih lan pasir putih sing nggumunake - siji kanggo saben dina ing taun. Pulo Leeward paling gedhe, Antigua ngemot 108 mil persegi kanthi sejarah sing apik lan topografi spektakuler sing nyedhiyakake macem-macem kesempatan wisata populer. Nelson's Dockyard, siji-sijine conto saka kastil Georgia sing ana ing situs Warisan Dunia UNESCO, bisa uga minangka tengara sing paling misuwur. Kalender acara pariwisata Antigua kalebu Minggu Pelayaran Antigua sing prestisius, Antigua Klasik Yacht Regatta, lan Karnaval Antigua tahunan; dikenal minangka Festival Musim Panas Paling Karibia. Barbuda, pulau adhine Antigua sing luwih cilik, minangka papan ndhelik selebriti. Pulo iki dununge ana ing sisih kidul wetan 27 mil sisih lor-wétan Antigua lan mung numpak pesawat 15 menit. Barbuda misuwur kanthi pantai pasir jambon sing durung ditemoni udakara 17 mil lan minangka papan perlindungan Sanctuary Bird paling gedhe ing Hemisfer Kulon. Temokake informasi babagan Antigua & Barbuda ing: www.visitantiguabarbuda.com utawa tindakake

Twitter: http://twitter.com/antiguabarbuda 

Facebook: www.facebook.com/antiguabarbuda

Instagram: www.instagram.com/AntiguaandBarbuda

Warta liyane babagan Antigua lan Barbuda

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.