Awards Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Jamaika Menang Penghargaan Top ing World Travel Awards 2020

jamaica-wisata-puncak
Jamaika

Upaya saka macem-macem menteri pemerintah lan mitra pariwisata kanggo ngenalake protokol kesehatan lan keamanan COVID-19 sing kuat kanggo nggampangake pambukaan sektor pariwisata kanthi aman terus ngasilake nalika Jamaika wis dijenengi Keluarga Terkemuka, Pelayaran, lan Tujuan Pernikahan ing Anugrah Travel Dunia kaping 27. Sawetara entitas pariwisata Jamaika uga wis entuk penghargaan utama.

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ngucapake apresiasi kanggo penghargaan sing dijamin ing tujuan kasebut, kanthi ujar: "Kita seneng banget manawa Jamaica wis diakoni dening World Travel Awards kanggo telung penghargaan utama lan sawetara entitas pariwisata lokal uga menang. Taun iki dadi tantangan sing angel banget lan penghargaan iki minangka bukti saka kerja keras industri sing wis digawe kanggo mbukak tujuan kanthi aman kanggo protokol kanggo njaga kesehatan lan kesejahteraan warga negara, buruh industri lan pengunjung. . "

"Aku seneng banget ngerti yen kita nampa Tujuan Pelayaran Utama ing Dunia, amarga saiki lagi kerja bareng para pemangku kepentingan regional lan internasional kanggo ndeleng kepiye carane bisa miwiti maneh pelayaran, sing minangka bagean integral saka ekonomi lokal," ditambahake

Pemenang kasebut diumumake ing upacara virtual tanggal 27 November 2020, saka Moskow, sawise proses pemilihan suwene suwene setahun ing merek travel, pariwisata, lan perhotelan paling apik ing donya.

Sajrone upacara virtual Graham Cooke, pangadeg World Travel Awards, ujar para pemenang, "kabeh wis nuduhake ketahanan sing luar biasa sajrone taun tantangan sing durung ana sadurunge ... Program World Travel Awards 2020 nampa jumlah swara sing disedhiyakake dening masarakat. Iki nuduhake manawa napsu lelungan durung nate saya kuwat. Kanthi pangarep-arep kanthi arus pariwisata sing maju, industri kita bisa ngarepake masa depan sing bangkit lan cerah. "

Ing taun iki, luwih saka 270 nominasi dituduhake ing kategori kalebu hotel, maskapai penerbangan, operator tur, kutha, resort lan atraksi paling apik.

Penghargaan sing menang dening Jamaika lan mitra pariwisata ing World Travel Awards yaiku:

  • Tujuan Kulawarga Utama ing Dunia 2020 (Jamaika)
  • Tujuan Pelayaran Utama Dunia 2020 (Jamaika) 
  • Tujuan Pernikahan Utama ing Dunia 2020 (Jamaika)
  • Villa mewah mewah terkemuka ing dunya 2020 (Villa Fleming ing GoldenEye)
  • Resor Villa Utama ing Dunia 2020 (Round Hill Hotel & Villas)
  • Perusahaan Inklusif Umum ing Dunia 2020 (Sandal Resorts International)
  • Merek Resort Keluarga All-Inklusif Terkemuka Dunia 2020 (Resor Pantai)
  • Perusahaan Atraksi Karibia Utama ing Dunia 2020 (Rute Pulau Petualangan Karibia)

World Travel Awards didegaké ing taun 1993 kanggo ngakoni, menehi hadiah lan ngrayakake kaunggulan ing kabeh sektor utama industri pariwisata, pariwisata lan perhotelan. Iki diakoni sacara global minangka ciri utama keunggulan industri. Program taunan kasebut misuwur minangka sing paling bergengsi lan lengkap ing industri global.

Warta liyane babagan Jamaika

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.